4232

Нож в гърба! Осъдиха Алекс Богданска за 10 бона, не го очакваше от... СНИМКИ

По ирония на съдбата тъкмо Вълчанова дава ценен урок на младата красавица, а покрай това и старт на кариерата й

 

Сега вече става ясно защо Маги Вълчанова и Алекс Богданска бяха дълги години в лоши отношения. В основата на раздора им са стоели много пари!

Носителката на титлата "Мис Вселена България" за 2000 г. преди години осъди благоевградската красавица за сумата от 10 000 лева, но към днешна дата двете май са подновили приятелството си, въпреки всичко. 

По ирония на съдбата тъкмо Вълчанова дава ценен урок на младата красавица, а покрай това и старт на кариерата й. Двете се срещат на конкурса "Мис Национален отбор". Вълчанова е организатор на събитието, а Богданска – една от трите победителки в състезанието през 2012 г. Този успех бил солиден тласък за благоевградчанката да сбъдне мечтата си да стане модел.

БЛИЦ

Скоро обаче тя осъзнала, че й е нужна по-голяма гръдна обиколка, за да е конкурентноспособна. Някои рокли и бански костюми го изисквали, така че за да има по-солиден шанс за договор с брандовете им, Алекс решила, че трябва да увеличи бюста си. Тъй като родителите й нямали възможност да я финансират, красавицата, която тогава още учела в УНСС, заминала да работи в Кипър.

През нощта Алекс била сервитьорка в дискотека, а през деня ходела на кастинги за модели в кипърска агенция. Пестяла от всичко, дори от храна, за да събере нужната сума за силикон в гърдите, а именно 5000 евро.

Богданска се снимала за два каталога за дрехи и участвала в ревю на дизайнер, което било на високо ниво. Красавицата обаче сгрешила, като преценила, че не е нужно да предупреди мениджърката си. Маги Вълчанова някак научила за страничните моделски ангажименти на Богданска и веднага предприела мерки.

Малко след като благоевградчанката се върнала в България, щастлива и доволна, че има пари за силикон в гърдите, била неприятно изненадана. Съдия изпълнител цъфнал пред дома й с писмо, разказвала е моделката - покана за съд, инициирана от агенцията, представлявана от Маги Вълчанова.

БЛИЦ

Разтреперана и пребледняла, Александра научила, че ще бъде съдена за това, че имала моделски ангажименти и не е дала дължимия процент на мениджърката си, която държала правата й за цял свят в продължение на 6 години. Тогава Богданска вече не била талисман на баскетбола, за какъвто била избрана, вече имало нов, както и на футбола, и на волейбола. Само че договорът й все още не бил изтекъл.

Манекенката плакала с дни, както и родителите й, защото трябва да плати неустойка с парите, изкарани за три месеца работа в Кипър. Това е голям урок за Богданска, която оттогава чете точка по точка всеки договор, преди да го подпише, и преговаря, без притеснение, за интересите си. Тя вече има опита и самочувствието да изисква да й се плаща според заслугите.

Богданска загубила парите, изкарани за корекцията на бюста си, но пък с плащането на неустойката договорът й бил прекратен предсрочно. Тя продължила да работи като модел, като често участвала в различни холивудски продукции и реклами, снимани у нас. Така й потръгнало, че за кратък срок изкарала същата сума, която изгубила. Не след дълго, с течение на обстоятелствата, осъзнала, че започва да се специализира и в набиращата все още популярност нова професия – инфлуенсър.

Парите за увеличаване на гърдите си пък Богданска спечелила в Италия, където известно време била хостеса. Тогавашният й приятел Дани Петканов - по-късно неин съпруг, вече бивш, я изтипоса във фейсбук, че му е изневерила с италианец. Докато ги деляло разстояние, Дани също имал забежки, но фокусът останал в изневярата на Алекс.

Яростни критики и подригравателни колажи, чийто главен герой бе моделката, заляха социалната мрежа. В резултат тя потърси даже психологична помощ, заради нервен срив. В този момент, когато стотици я хулеха в интернет, тъкмо Маги Вълчанова бе сред първите, които скочиха в нейна защита, пише "Хотарена".

Въпреки че отношенията им не бяха особено топли, предвид предисторията им, миската защити публично моделката, след като преди това я посети в болничното заведение, в което бе настанена.

Това явно е доведело до нов обрат, защото после изглеждаше, че двете са се сближили наново. Пак бяха засичани по събития, а в социалната мрежа дори се появиха кадри, че спортуват заедно, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?