Следвайте ни

Нож в гърба: Никол Станкулова унижи зверски Гала в ефир

viber icon

Красивото лице на времето в Нова телевизия Никол Станкулова, която се изявява и като ко-водеща в „На кафе“, допусна гаф в ефир, който унижи брутално Гала.

Брюнетката удари шефката си по най-уязвимата за всяка една жена тема, а именно годините. После пък се оправда и призна, че дори хора от екипа са й се разкрещели за гафа в слушалката.

В предаването стана дума за лагерите на смъртта по времето на Адолф Хитлер - "Аушвиц" и "Бирхенау", а синоптичката веднага коментира колко интересен й е този етап от историята:

"Никога не съм била там и има някаква мистика. По-различно е, вие не го усещате така, Гала, защото сте го преживели", каза Станкулова, а блондинката веднага отвърна като попарена: "Не, аз по това време не съм живяла, не съм го преживяла."

"Да. Нямах предвид това", оправда се синоптичката и продължи: „Дори и цялата тази епоха до 89-а година. Това пък за нас таи някаква мистика и ни е далечно“, замаза после тя.

Коментари (1)

Ани

Ани

27.01.2021 | 19:24

Само една извратена малоумница може да бъде запленена от мистиката на Аушвиц и от мракобесието на това време. И това същество ни дава акъл от екрана! Падение!

Отговори
12 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай