Следвайте ни

Нож в гърба на Глория! Дъщеря й нанесе неочакван удар СНИМКИ

viber icon

Симона Загорова направи ход, който най-вероятно не е зарадвал особено майка й. Младата певица запозна баща си с гаджето, с което е от началото на годината. Полицаят Дани Милушев се показа в социалните мрежи от известен магазин в Швеция, където музикантът Илия Загоров живее от години.

Миналата година по същото време младата певица също бе на гости на таткото си за неговия 51-и рожден ден и успя да го изненада с присъствието си. Той дори се разплака след появата на наследничката си, пише "Хотнюз".

Сега обаче тя има и компания в лицето на своя любим. Според публикации Глория не харесва новото гадже на дъщеря си, или поне това демонстрира в социалните мрежи, които са от особено значение за младите изпълнители, каквато е дъщеря й Симона.

Докато Симона бълва снимка след снимка с изгората си Даниел, майка й не лайква нито един техен общ кадър. Запознати твърдят, че фолкдивата не одобрява особено много ченгето, което залюби Симона.

Докато двамата изживяват романтичните отношения, Глория остава на заден план в живота на дъщеря си. Освен че не харесва общите им снимки, се оказа, че Даниел и Глория не са приятели в мрежата. Още един признак за обтегнатите им отношения. Нито Глория, нито полицаят Даниел проявяват толеранс един към друг и се правят, че не съществуват.

Коментари (3)

Занимавате ,

Занимавате ,

01.10.2020 | 20:55

Ни с пълни глупости ...

Отговори
2 0
Митьо Пайнера

Митьо Пайнера

30.09.2020 | 21:50

Е това ли е сега супер новината, та занимавате хората с глупости? Знаете ли през къде ми е това дали една чалгарка харесва или не гаджето на дъщеря си и дали го лайква или не? Ама едно драматично заглавие, едни хорър мистики....и то за какво?

Отговори
12 1
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

30.09.2020 | 20:08

Ама Глориьо,ама миндилко,я остави младите да си живеят живота и недей да капризничиш.Ти какво искаш от момчето ма интересчийко.Сигурно искаш да е някой чичко милионер.Тъпанарка такава.

Отговори
11 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?