46

Нож в гърба! Бивша на Слави го смени с Кирил Петков СНИМКА

Кирил Петков не е харесвал само от висшисти, с големи доходи и младежи, а и от плеймейтки и фолк певици. Оказа се, че голяма част от родните бръмчалки са фенки на Кирил Петков. Един от лидерите на „Продължаваме промяната“ изглежда много добре, категорични са две от най-актуалните силиконови бомби Нора Недкова и Михаела Тодорова.  На същото мнение е и фолк певицата Весела.

"Изглежда симпатично! Симпатизирам на Кирил Петков. Той е интелигентен, положителен човек. Като министър на служебното правителство се справи много добре. Петков е с добро възпитание, точно такива хора трябват в новия парламент на България“, констатира Нора Недкова пред "България Днес". Припомняме, че тя имаше романс с друг политик - Слави Трифонов.

Друга плеймейтка също смята, че Кирил Петков е доста симпатичен мъж. Изкусителката Михаела Тодорова смята, че един от  лидерите на ПП има хубаво излъчване. Тя обясни, че Бойко и Слави Трифонов също са й симпатични, но не може да направи избор кой й е най приятен на външен вид. Силиконовата  бомба не е оптимист, че младите в политиката ще ни оправят. Смята, че новите са жадни за пари, не изключва възможността да крадат повече.

"Харизматичен, успешен и обаятелен“. Така определи евентуално новият пример Кирил Петков легендата на попфолка Весела. „Петков е  изключително ерудиран, перспективен и с ясна визия за това какво трябва да направи. Като млад и успял човек той вдъхва доверие със своето излъчване",  казва Весела.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Лора

Лора

17.11.2021 | 15:34

няма страшно след Бочко който ни прее...ва 12 години с 200 вече сме свикнали

Отговори
0 0
Лора

Лора

17.11.2021 | 14:43

Нашия сладур ще продаде и България,само с усмивка не става трябва и кураж за да ни прее бе еднъж дваж...

Отговори
1 1
Лора

Лора

17.11.2021 | 13:01

Висок красив умен мъж, така го обрисува баба Ванга. Кирил, освен това е голям сладур.

Отговори
1 1
Лорче

Лорче

17.11.2021 | 14:38

Дойде време вашия сладур да удари на такива като теб по един к.р

Отговори
1 1
Шери

Шери

17.11.2021 | 12:34

Защо се чудите , така сменят Цариградско шоше с Магистралата , номално за Блятките / женски и мъжки ,като Хазарта / .

Отговори
2 1
Леле

Леле

17.11.2021 | 12:24

Щом и тия разбират от политика... Ами луна президент, Нора мин. председател, Слави., то това е новата мода да си либерален.

Отговори
4 1

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”