1939

Нито на екран, нито в политиката: Биляна Гавазова втрещи всички с новата си дейност СНИМКИ

Слоед като напусна bTV всички се чудят с какво ще се заеме бившата водеща Биляна Гавазова и всяка седмица се появяват нови слухове за кариерното ѝ развитие. Красавицата загадъчно мълчи, но изненада последователите си в социалните мрежи, с това, което сподели.

След като напусна телевизията и новинарския екип на bTV, Газазова явно е решила да направи остър завой, защото това, което показа, че прави, е нещо много далечно от доскорошната й дейност.

"Моето работно място днес... Влизам с двете си ръце и цялото си сърце в класната стая на "1-ви А". От 15-ти септември, мястото на моето момче - Алек... Влизаме отбор юнаци, родителите, разбира се. Училището има нужда от нас, защото пари за ремонт няма! Взехме си четките, боите, чувалите, усмивките и нахлухме в един различен свят. Малко е тъжен... 

 

Виждате ли картата в ръцете ми? На една красива България е, малко накъсана, лежаща в ъгъла... Прибрахме я... Има още доста работа. Не в стаята, не в училището... а в главите ни. В системата! Не, не влизам в политиката. Само искам да вляза в една чиста и подредена класна стая на първокласник. Респект към българските учители днес...", това пише бившата водеща от bTV в социалните мрежи, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Абе, хубаво,

Абе, хубаво,

23.07.2022 | 23:39

ама тази е жив кон.

Отговори
1 0

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”