Следвайте ни

Ниска летва: Няма да повярвате за кого е била омъжена Мира Добрева

viber icon

Красавицата Мира Добрева, родена в село Старцево край Златоград, дълги години бе омъжена за асансьорния техник Веселин, който е и баща на дъщеря й Лора.

Бъдещата тв звезда сключва брак още като студентка, но тази връзка продължава 7 години, пише „България Днес“.

„Чувствам се силна жена психически и физически, но съм изпитвала моменти на слабост. Успяла съм да преживея и надживея това, че над мен е упражнявано насилие. Човек трябва да вземе решение да избяга от ситуацията, да не се застоява в нея. Слава богу, имах смелостта да избягам от нея“, призна наскоро Мира.

Коментари (21)

Bora

Bora

27.06.2021 | 12:15

Казвам се госпожица Бора, бях женен 5 години със съпруг, живяхме щастливо тази година, а не когато той отиде в Австралия в командировка, където се запозна с това момиче и оттогава той ме мрази, децата и обича само нея. И така, когато съпругът ми се върна от пътуването, той каза, че вече не иска да вижда отново мен и децата ми, затова ни изгони от къщата и сега отива в Австралия, за да види другата жена. Така че аз и децата ми бяхме толкова разочаровани и аз бях само с майка си, не се държах добре, защото майката се омъжи за друг мъж след смъртта на баща ми, така че мъжът, за когото се омъжи, не се отнасяше добре с нея, т.е. и децата ми бяха толкова объркани и аз търсех начин да върна съпруга си у дома, защото го обичам и ценя толкова много, че един ден, докато разглеждах компютъра си, видях свидетелство за това заклинателно колело Dr.Pellar, свидетелства. сподели онлайн дама и това ме впечатли много, аз също мисля да опитам. Отначало се уплаших, но когато се замисля през какво преминават децата ми и децата ми, аз се свързах с него и той ми каза да работя тихо само за 24 часа, за да може съпругът ми да се върне при мен и за моя изненада Обадих се от съпруга ми на втория ден с молба за деца и се обадих на д-р Пелар и той каза, че проблемите ви са решени за детето ми. Така че аз така върнах семейството си след дълъг период на стрес, спрян от зла ​​дама, така че с цялата помощ на Dr.Pellar искам всички да се присъедините към мен в този форум, за да кажете огромно благодаря, Dr.Pellar както и съвети на всеки, който се сблъсква с подобни или подобни проблеми или някакви проблеми, трябва също да се свържете с него, неговия имейл. имейл адресът е [email protected] СПЕЦИАЛИЗИРА ПОСЛЕДВАЩИТЕ. {1) Ако искате бившия си обратно. (2) ако винаги сънувате лоши сънища. (3) Ако искате да бъдете повишен във вашия офис. (4) Ако искате жени / мъже да тичат след вас. (5) Ако искате дете. (6) Ако искате да сте богати. (7) Ако искате вашият съпруг / съпруга да бъде ваш завинаги. (8) Ако имате нужда от финансова помощ. (9) Как бяхте измама и искате да си върнете парите. (10) ако искате да прекратите развода си. (11) ако искате да се разведете с мъж. (12) ако искате вашите желания да бъдат изпълнени. (13) Бременност по време на раждане (14) Уверете се, че печелите тревожни дела и разводи, без значение на какъв етап (15) Развод или връзка. (16) ако имате заболяване като (H I V), (рак) или някакво заболяване. (17) ако имате нужда от молитви, за да освободите детето си или себе си. (18) искате да излекувате диабет, да излекувате херпес, да излекувате ХИВ и СПИН, да излекувате рак на гърдата и да излекувате рак, отново не забравяйте да се свържете с него, ако имате някакви проблеми, той ще ви помогне. имейл адресът му е [email protected]

Отговори
0 0
Era

Era

27.06.2021 | 12:15

Как успях да уредя сметките си със съпруга си с помощта на писателя Dr.Sango, аз съм на 47 години с три деца, една сутрин преди около 8 месеца съпругът ми току-що се събуди от леглото, а другият каза, че трябва да разделим това той вече не се интересува от нашия брак, тези думи ме балансираха и аз почти припаднах, излъгах го и попитах какво се случи, но той отказа да каже нищо, същия месец той си отиде от дома и ме остави сам с децата и да бъди искрен, не ми беше лесно, дори каза на сестрите си да ми помолят да ме моля да простя, ако несъзнателно греша и всички удоволствия попадат в глухото. Търсих помощ от друга платформа, но всичко се провали, докато прочетох статия за духовен човек - писател на име Д-р Санго, обясних му проблема му и той ми каза да ми даде част от информацията, която му дадох, той ми каза, че мъжът не е имал правилното съзнание, че е манипулиран от друга жена, така че той иска развод, но той ми каза да не се притеснявам, че след три дни всичките ми притеснения ще приключат и ще бъда най-изненадан от правопис, изречен от великия д-р Санго, съпругът ми го извика вкъщи и дори ме попита колко време е бил далеч от вкъщи, бях наистина щастлива, че бракът ми беше спасен от велик писател на име д-р Санго, разводът никога не се случва, аз получих повишение на работното място, всичко в живота ми се превръща в добър и велик писател д-р Санго трябва да е благодарен за всичко това. Ако сте изправени пред проблеми с брака, ако търсите маточни плодове, ако искате да възстановите бивш любовник, ако искате щастливи лотарийни номера, ако имате нужда от магии за защита, магии за богатство и т.н. Чувствайте се свободни да се свържете с Dr.Sango за всяка магическа работа и ще бъдете вечно щастливи с нея, защото всички желания на сърцето ви ще бъдат удовлетворени. Можете да се свържете с него по имейл. Имейл: [email protected]

Отговори
0 0
Коала

Коала

25.06.2021 | 16:19

Нима авторът на статията е по-висока летва?Унизително и комплексарско е!

Отговори
2 1
Асан

Асан

25.06.2021 | 13:41

Руса сиганка и рус сиганин

Отговори
1 1
МОЛИ

МОЛИ

25.06.2021 | 11:37

НЕ Е ВАЖЕН ПРОИЗХОДА,ВАЖЕН Е ЧОВЕКА.В СЛУЧАЯТ И УМНА И КРАСИВА.МНОГО,АМА МНОГО ПРИЯТНА.

Отговори
6 1
Гого

Гого

24.06.2021 | 19:51

Всички са били и с други хора! Браво на Мира! Постигнала е всичко сама!

Отговори
11 5
Не разбирам

Не разбирам

24.06.2021 | 16:42

Насилието от асансьорният техник ли е било упражнявано? Ако е така, как го е търпяла цели 7 години! Трябвало е да му бие шута много по-рано на тоя негодник.

Отговори
6 4
Харалампи

Харалампи

24.06.2021 | 14:12

А, бе вие ли я набедихте за красива, или някой ви застави насила да го твърдите. Изкуствена е.

Отговори
11 16
Наблюдател

Наблюдател

24.06.2021 | 12:10

Много превзето държание . Няма го естественото поведение което очакваме да видим. Ако така се е държала и в семейния си живот, нормално е да яде бой.

Отговори
13 23
Анонимен

Анонимен

24.06.2021 | 09:16

До Румен Радков. От хора с черен отенък мнение нещем!

Отговори
16 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?