49

Нищо не й остана: Чудовищна стихия помете живота на Нели Рангелова

Родната къща на Нели Рангелова в Монтана е била опустошена от наводнение. Имотът е необитаем след кончината на родителите на певицата. Тя получила сигнал, че постройката се е наводнила, от нейни съседи, които ѝ се обадили по телефона.

Носителката на „Златен Орфей“ веднага се качила на колата си и пристигнала в родния си град по спешност от София, за да провери каква е хавата. На място певицата констатирала, че в приземния етаж на дома ѝ водата достигала до половин метър височина. По-лошото било, че имало и много кал, която водата донесла със себе си. Щетите били безкрай, жалва се Рангелова. С ужас тя установила, че цялата документация, отразяваща кариерата ѝ, нейни награди, грамофонни плочи, дискове и плакати са били напълно унищожени. „Това бе част от архива ми, съхраняван от родителите ми. Колкото и да страдам, нищо не мога да върна. Срещу природата сме безсилни“, философски приема ситуацията Нели. Тя останала няколко дни в Монтана, за да може да почисти калта и да изхвърли всички повредени вещи.

Рангелова не е продала имота, въпреки че вече 5 години той е напълно необитаем, а тя рядко има възможност да се прибира и да го наглежда. Разчитала на добрите съседи, които я информирали какво се случва там. Майката на естрадната звезда издъхна преди 5 години, а баща ѝ е покойник отдавна. „С мама загубих голяма част от мен. За съжаление, деменцията при нея се разви много бързо. Майка се превърна в друг човек. Накрая непрекъснато ме целуваше, но не разбирах нищо от онова, което ми казва. Тя говореше на някакъв неин си език“, споделя Нели, която ѝ осигурила най-доброто лечение. Възрастната жена обаче починала две седмици след изписването си от болница. Домът на певицата в Монтана е далеч по-скромен от този в столицата.

В София тя и съпругът ѝ Георги, който е бизнесмен, са се потопили в лукс, а жилището им е обзаведено по последен писък на модата. Нели има и домашна помощница, но за приготвянето на храна се грижела само тя, защото спазва стриктни режими. На 15 септември естрадната звезда ще навърши 65 години, но има форми на ученичка благодарение на диетите, които спазва, и здравословния начин на живот, който води.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
8 коментара
Аlex

Аlex

19.08.2023 | 04:34

Сто пъти е по хубава от Нада Бръскалкова/Неински/Кат я видя, ходя да ми леят куршум!

Отговори
6 1
Аlex

Аlex

19.08.2023 | 04:28

Едно време беше красива тази жена!

Отговори
1 7
Нанси

Нанси

18.08.2023 | 13:11

Не живее в панелка,а в голям палат,съпруга й Георги е безнисмен и всяка година тя си прави пластични операции,затова изглежда така.

Отговори
23 0
КОТКАТА

КОТКАТА

18.08.2023 | 21:39

Каква панелка, ма, къде видя да пише панелка?!?!?

Отговори
4 1
Дърта

Дърта

18.08.2023 | 10:24

уруспия. Не ме интересува. Лигава комплексарка.

Отговори
13 8
Нищо ценно не е загубено

Нищо ценно не е загубено

17.08.2023 | 19:42

Човек пази ценните неща при себе си. Къщата необитаема с години/при тази престъпност по безлюдните села в северозапада !/ и - тя там съхранявала нещо "ценно" ?

Отговори
37 3
Георги v.

Георги v.

17.08.2023 | 13:33

Родната къща на Нели Рангелова, в която живееше майка и, не е в Монтана, а в монтанско село. Освен това допреди няколко години Н. Рангелова живееше в София в панелка в Дианабад, където най - вероятно живее и сега.

Отговори
40 5
Мери

Мери

18.08.2023 | 00:15

Панелката е напусната отдавна и забравена, вече се е замогнала, а реването е голямо на старите естрададжий за ниските пенсии, които имат, но явно им стигат за луксозни палати, е какво пък пестила е от закуски милата и подобните на нея.....

Отговори
30 5

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?