46

Нищо не може да застане на пътя на тези зодии през февруари

Съвсем скоро предстои да посрещнем последния зимен месец от годината. Почти няма да има зодия, която да е лишена от късмет, но някои от знаците ще бъдат много по-надарени от съдбата.

Повече от нетърпеливи сме да споделим с вас кои ще са онези зодии, на които им предстои да имат много повече късмет от останалите и всичко това е заради липсата на ретроградни планети.

На 11 февруари Меркурий преминава в знака на Водолей. Близнаците, Девата и Водолеят ще са безспорните фаворити на съдбата в периода от 11 до 28 февруари. В този период финансовото положение на зодиите завидно ще се подобри. Могат да направят скъпи покупки, без значение дали става въпрос за дрехи, бижута, недвижими имоти.

Трите зодии ще имат голям късмет и в преговорите. Затова е препоръчително именно в този период да си извоюват заслуженото възнаграждение. Красноречието ще е сред най-силните страни за тези 3 зодии. Професии, които са свързани с числа, ще са най-успешни.

В периода от 1 до 20 февруари други 3 зодии ще се чувстват късметлии. Това са Дева, Скорпион и Овен. Що се отнася до финансовото положение, най-добре ще се чувстват Девите. Овните и Скорпионите ще бъдат стабилни през целия период.

Хората от тези 3 зодии ще се чувстват особено силни през периода от 1 до 20 – ти февруари. В любовта нещата ще им се подредят по възможно най-добрия начин. Всичко ще е до толкова предсказуемо и прозрачно, че няма да има никакви неприятни изненади.

Вече знаете кои ще са късметлийските зодии през месец февруари. Ако сте един от тези 6 знака, може да се чувствате спокойни, защото съвсем скоро ще настъпи и вашият период на благополучие и успех, пише Actualno.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?