Следвайте ни

Нищо не е случайно! Ето кое определя съдбата ни

viber icon

Нумеролози казват, че часът на раждане на един човек определя личността му и дори цялото му бъдеще. Експертите са уверени, че именно тези цифри оказват огромно влияние върху живота на човека. 

Според тях има голямо значение в какъв час си се родил. Съдбата ти е определена именно от това кога си проплакал на бял свят. Знаейки тази информация може да разберете много неща за бъдещето си. 

В следващите редове ще ви разкрием какво ви очаква в зависимост от часа ви на раждане, пише jenata.blitz.bg.

00:00 до 02:00 часа

Родените в първите часове на деня са хора, които е важно да не забравят за произхода си и често да се връщат към корените си. Тези хора обичат семейството и за тях е важно да се чувстват безопасно и на познати места. 

Такива хора се стремят към стабилност и сигурност, а семейството играе огромна роля в живота им. 

02:00 до 04:00 часа

Родените по това време са много неспокойни и са любопитни. Те непрекъснато задават въпроси и търсят нещо ново. Те са атрактивни и винаги готови да изследват непознатото и бъдещето. Чудесно би било да се занимават с журналистика. Родените в тази времева рамка са мъдри и отлични комуникатори. Обичат да четат, пишат и пътуват. Обожават спорта

04:00 до 06:00 часа

Хората родени в този часови диапазон обичат да се грижат за себе си и за собствения си просперитет и усъвършенстване. Те се стремят към материално благополучие. 

Тези хора обичат да споделят и да помагат на хората, базирайки се на опита си. Ентусиасти са и успяват да вдъхновяват и мотивират околните. Те са практични и романтични едновременно.

06:00 до 08:00 часа

Тези хора са отдадени на изкуството и са чудесни художници. Не бива да се притесняват да разкриват себе си и да преодолеят прекомерната си нужда от хорското одобрение. Те са лидери и при всички обстоятелства рано или късно ще се превърнат във водачи.

08:00 до 10:00 часа

Родените в този часови диапазон са много чувствителни. Намират за успокояващо да правят неща като медитация и да прекарват повече време сами със себе си. Колкото по-скоро открият качествата си, толкова по-добре ще се чувстват. Чудесно би им паснала професия в сферата на духовната област. Тези хора обикновени са готови на много за общото благо. Носят мир и хармония на околните.

10:00 до 12:00 часа

Тези хора са социални и вечно бързащи за някъде. Те много ценят приятелите си и обичат да се чувстват част от нещо - например група от хора с общи интереси. Работят чудесно в екип и обичат да се отдават на приключения. Стремят се към удоволствие, сприятеляване и комуникация.

12:00 до 14:00 часа

През тези часове обикновено слънцето е най-ярко и стои най-високо. Хората, родени по това време, се нуждаят от ясни насоки в живота. Те умеят да реагират адекватно на създалите се ситуации. Много са амбициозни и обикновено жънат успехи на работното място.

14:00 до 16:00 часа

Тези, които са родени в този часови диапазон са много ярки и активни личности. Те се чувстват добре, когато пътуват и излъчват увереност на хората в обкръжението си. Те са ентусиасти и истински авантюристи. 

Могат да станат лидери, защото имат отлични ораторски дарби. Имат много знания и мъдрост и ще се справят чудесно с каквото и да решат да се захванат. 

16:00 до 18:00 часа

Родените в този часови диапазон са много сложни и дълбоки личности. Те непрекъснато отварят по малка част от себе си и се учат на смирение. Много енергични личности са, лоялни приятели и определено никой не би искал да ги има в графа врагове.

18:00 до 20:00 часа

Родените през тези часове са с ярко изразена индивидуалност и вътрешна сила. Те имат дарба да разбират нуждите на другите и да се поставят в чуждите обувки. Чудесни посредници са и отлични съблазнители. Обикновено избягват конфронтациите.

20:00 до 22:00 часа

Това са хора, които се отдават на работата си. Те се стремят непрестанно да трупат нови знания и се надяват така да станат по-ценни в очите на околните.
Тези хора са много предпазливи и истински перфекционисти във всичко, с което се заемат. Те често са най-добри в сферата на спорта.

22:00 до 00:00 часа

Препоръчително е тези хора да се занимават с театър, изкуство или с всякаква друга дейност, в която ще могат да изразяват себе си и да развиват креативността си.
 
Желанието им да се занимават с творчество ще им помогне да открият талантите си. Те искат внимание и слава, а произведенията им са наистина жизненоважни за тях.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?