3906

Нина Добрев e оперирана след катастрофата: Какво е сътоянието й

Операцията беше успешна. Благодаря на всички, които изпращаха мили съобщения. Усещам подкрепата и положителната енергия, която ми давате. Това означава повече, отколкото можете да си представите, гласи текстът под публикацията на актрисата

 

 

Звездата с български корени Нина Добрев претърпя успешна операция след инцидента й с мотоциклет, който се случи преди малко повече от две седмици. Тя сподели снимки в своя профил в Инстаграм, на които се вижда, че е на болнично легло, непосредствено след операцията, предаде Дир.бг.

"Операцията беше успешна. Благодаря на всички, които изпращаха мили съобщения. Усещам подкрепата и положителната енергия, която ми давате. Това означава повече, отколкото можете да си представите", гласи текстът под публикацията на актрисата.

На 20 май актрисата от сериала "Дневниците на вампира" сподели няколко снимки в профила си, с които съобщи, че се е случила злополука. На първия кадър Нина позира на черен мотоциклет, а на втория се вижда как вече е на болнично легло с гипсиран крак и шина на врата.

Тогава тя успокои почитателите си, като ги увери, че е добре, но предстои дълго възстановяване.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?