Следвайте ни

Никой не очакваше това от Меган Маркъл след скандала СНИМКА

viber icon

Меган Маркъл се радва на свободата си в Канада, далеч от кралското семейство. В понеделник, 13-ти януари, в имението Сандригам се проведе спешна среща. След нея стана ясно, че кралица Елизабет Втора приема решението на принц Хари и Маркъл да заживеят своя нов, независим живот.

По първоначална информация, херцогинята на Съсекс трябваше да се включи в преговорите по телефона. От двореца обаче потвърдиха, че това не се е случило. Горе-долу по същото време, по което принц Хари е бил подложен на кръстосан огън, Меган Маркъл е засечена да шофира сама в неизвестна посока. Нещо, което няма как да си позволи на Острова.

Вчера пък, на 14-ти януари, херцогинята на Съсекс се качи на малък самолет за полет, продължил едва 20 минути. Тя посети кризисен център за жени в един от най-бедните квартали на Ванкувър. Меган бе усмихната и видимо щастлива от новото си ежедневие. А този ангажимент е един от много, които тепърва й предстоят.

Меган Маркъл се радва на свободата в Канада сн. Инстаграм/ susssexroyal

 

 В момента Маркъл води обикновения живот, за който си мечтае в последните месеци. Според източници, тя е страдала от следродилна депресия и чувство на тревожност. Състояния, които са се задълбочили от засиления интерес към нея.

Затова сега тя се нуждае от време само за себе си, съпруга си и сина си, за да може да се почувства отново добре. А във Великобритания е била нещастна и дори не могла да спи добре, защото постоянно мислила за бъдещето си, споделят нейни приятели.

Именно затова се смята, че посещенията на Меган на Острова ще са по-скоро редки и кратки, отколкото реципрочни на времето, което ще прекарва в Канада. Вероятно Хари ще е този, който ще пътува по-често.

Херцогинята на Съсекс вече е подписала договор с „Disney“ за озвучаване на детски филми. Това е нещо, с което се е занимавала и преди да се запознае с Хари. А предложения към нея тепърва ще пристигат, пише lifestyle.bg.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?