Следвайте ни

Николета с тежко разкритие за битката с COVID-19, била на ръба да...

Николета

viber icon

Николета Лозанова заяви отношението си към ваксината в онлайн чат с феновете си. Плеймейтката е категорично против ваксинирането.

Николета даде твърдо „Не" на въпроси дали би си поставила инжекция, като вероятно разчита на факта, че в края на миналата година се срещна с вируса и успя да го пребори. Но имунолози са категорични, че пребoледувалите COVID-19 би трябвало въпреки това да се имунизират, тъй като не е сигурно, че вече прекараната инфекция осигурява достатъчна защита. Не е изключено да се сблъскат с ново заразяване.

Лекарите нямат право да имунизират хора, които в момента карат коронавирус, или пък имат грип или друго простудно заболяване. В такива случаи инжекциите се поставят чак след оздравяването на пациента, пише "България Днес".

„Тук е моментът да кажа, че при мен коронавирусът протече много тежко. Бях 20 дни на антибиотик. Няколко пъти обмислях дали не е по-добре да ме приемат в болница. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото, получавах задух, дишах трудно. По всяка вероятност съм се заразила от Николай, но при него нещата се разминаха доста леко. Колкото до това дали съм спокойна, че вече съм от отбора на оздравелите - не мисля, че е така. Все още ме е страх да не се заразя повторно“, заяви тогава силиконовата моделка.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай