Следвайте ни

Николета Маданска издържа Венелин Петков с доход от...

viber icon

След като беше изненадващо и позорно освободен от Би Ти Ви, Венелин Петков изпадна в неприятната ситуация да бъде издържан от половинката си. Николета Маданска, която е в майчинство, си докарва сериозен доход  от рекламите, в които участва. Водещата на спорта по Би Ти Ви стана изключително популярна в социалните мрежи, което ѝ позволява да влиза в ролята на инфлуенсър.

Без да си дава много зор, преди време тя натрупа 13 000 последователи в социалните мрежи, а откакто е започнала съзнателно да се стреми към привличане на интереса към себе си, става все по-популярна. Тя пуска снимки с малкия си син Йоан, пише постове за своето куче, за времето, за цветята, за тортите, които пече в кухненската си печка и за всичко останало, за което може да се сети. Това привлича все повече хора към профила й в Инстаграм я прави все по-интересна за рекламодателите. Те вече са започнали да й предлагат да рекламира стоките им, пише „Уикенд”.

Николета все още е далеч от парите, които трупа през интернет нейната адашка Николета Лозанова, но вече може да се похвали с рекламен договор с една от най-големите световни компании за конфекция. Това е изключително популярна марка, която е работила дори със звезда като Мадона, а в рамките на България е предложила на Маданска да рекламира бебешки стоки.

По този начин хем малкият й син Йоан получава дрешки без пари, хем майка му прибира прилични суми като за проста публикация в Инстаграм. Освен това по-наблюдателните забелязват, че половинката на Венелин Петков рекламира кулинарни книги, салон за красота и детски книжки на едно от големите български издателства. Въпрос на време е клиентите й да се увеличат и с това да се решат всички финансови проблеми в семейството.

В същото време мъжът в къщата – Венелин Петков, засега може да се похвали единствено с учителска заплата. Както е известно, той започна работа като преподавател в частно училище. Въпреки че парите там не са като в държавните школа, пак няма как да стигнат сумите, които е получавал като директор на новинарите в Би Ти Ви.

В частното училище със сигурност заплатата му е в пъти по-ниска от предишната и едва ли е достатъчна, за да покрива разходите, които семейството е свикнало да прави. За щастие, умната му жена знае как да разиграва своите карти и най-вероятно скоро доходите й от реклама ще са толкова добри, че далеч ще надвишават тези от телевизията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Биби

Биби

02.07.2021 | 08:41

Защо тя да го издържа, той получава към 3 хил. - това да не са малко за месец? Какво да кажат хората с по 300-400 лв., а има пенсионери и с по-малко. Значи за тях са малко, а другите - "кучета ги яли"

Отговори
6 1
И какво от това

И какво от това

30.06.2021 | 17:42

Няма значение кой кого издържа. Да са живи и здрави. И двамата са симпатяги!

Отговори
7 0
Ива Петрова

Ива Петрова

26.06.2021 | 15:10

Американска е човешката грешка,защото на другия ден привикаха Радев в американското посолство!!!!защо ли??????

Отговори
8 4
Кпсс

Кпсс

26.06.2021 | 09:30

Да е.а и м.ршите кръвопийци.....

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?