2374

Николета Лозанова разкри тайни отпреди силикона: Бях нормално момиченце от Пловдив

Николета Лозанова разкри в книгата си, която излезе наскоро, как се е чувствала без силикон в началото на кариерата си. 

„Списание Playboy организираше конкурса Playmate и Велислава Каймаканова и Георги Неделчев ме поканиха да участвам в него. Велислава дори се срещна с родителите ми, за да им обясни как се провежда. Макар че бях пълнолетна, не исках да правя нищо на своя глава и против тяхната воля, уважението ми към тях не го позволяваше. Доста време обмислях, събирах мнения. Майка ми ме предупреди, че всичките тези конкурси са нагласени и няма смисъл да се явявам, но аз не вярвах, че е така.

Дори го обсъдих с Устата, когато се снимах в клипа му, а той ме насърчи и каза: „Давай, това може да е твоят шанс!“. Може би това бяха думите, които ме окуражиха да се явя на кастинг.

Аз, майка ми и сестра ми тръгнахме с колата за София, а през целия път изпитвах нещо средно между страх, хъс, амбиция и несигурност.

Когато стигнахме студиото, в което се провеждаше кастингът, имах чувството, че съм най-дебелата кандидатка, с най-малко възможности. Участваха момичета с дълги екстеншъни, с богати гаджета и с огромни силиконови гърди. Аз си бях нормално момиченце от Пловдив, без силикон, без екстеншъни, с руса, перхидролена, изгоряла коса... но за сметка на това са видели потенциала в мен.

Правеха по няколко снимки на всяка кандидатка и ни казваха, че ще ни се обадят до няколко дни. На мен ми се обадиха още преди да стигнем до Пловдив – бях одобрена. Това ми вдъхна надежда и кураж, че приказката за Пепеляшка не е само в книгите и в мечтите от детството. Тя е възможна, бях започнала да я изживявам. По-скоро бях започнала да пиша своята собствена приказка.

Преди самия конкурс трябваше да направим фотосесия за корицата на Playboy. Снимките щяха да бъдат в Слънчев бряг и всички 12 момичета да пътуваме заедно с автобус. Минаваха през градовете, в които живеем, а аз ги чаках на една бензиностанция в Пловдив. Чувствах се зле. Още в автобуса се нагледах на момичета със силиконови бюстове, с дълги коси, с хубави дрехи. А аз бях с една плюшена чантичка-кученце и се чувствах супер смотана. Имах самочувствие, но сравнявайки се с другите, мислех, че нямам никакъв шанс да спечеля и се потисках. Въпреки това, колкото и абсурдно да звучи, не спирах да вярвам в себе си.”, цитира я Hotnews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Анти чалгар

Анти чалгар

09.08.2022 | 17:11

Даже не се мъчих да чета как и какво е правила , такива особи не са за гледане а трябва да се скрият някъде и да не се показват или да пишат как и защо са правили разни неща . И щом има силикон в тялото не го броя за нещо което заслужава внимание.

Отговори
1 0
Сама

Сама

07.08.2022 | 08:23

си казва, че сега е ненормална.

Отговори
2 0
Да ти

Да ти

07.08.2022 | 08:21

имам "автобиографията". Аз бих я скрила, че всичко е срамота. Помня каква бухтичка беше преди всички корекции. Както и Галена, Глория, Преслава и т.н.- всички селски тетки. Може да се гордееш, само ако постигнеш нещо сам, не с изкуствена помощ.

Отговори
2 0
Буца

Буца

06.08.2022 | 22:41

И кво от това кой се интересува от тази

Отговори
6 0
Иво

Иво

06.08.2022 | 19:19

Твоята сила бе леглото трошеше наред сега вече и ти с със пресъхнала шунда

Отговори
6 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

06.08.2022 | 17:34

НИ ЛО но и ЕГНТО не ПРОЩАВА запомни го

Отговори
4 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

06.08.2022 | 17:33

ПОНЯКОГА ник АНТИ ЧАЛГА е сто процента ПРАВ и си ИМА причина за ТОВА

Отговори
4 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

06.08.2022 | 17:31

НИ ЛО не лъжи ви е с т е Т О К С И Ч Н А и Е Н Е Р Г И Е Н В А М П И Р

Отговори
6 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?