Следвайте ни

Николай Чунчуков кръстосва Рилските езера

viber icon

Кметът на район "Източен" Николай Чунчуков обяви бойкот на традиционното плажуване в Бургас и реши да си посвети лятната почивка на здравословните планински разходки. "Двамата със съпругата ми Албена си купихме специално за балкана обувки и заминахме за Боровец", разказва Чунчуков. 

Отседнали са в хотел. Първия ден още заранта са тръгнали към Рилските езера.

"Качихме се на лифта, слязохме на последната спирка и поехме към първото езеро - Бъбрека. Обиколихме всички - уникални са! Обратно се върнахме по друг маршрут, възхитени от гледките", описа впечатленията си районният кмет.

На следващия ден са се качили на Мусала, като повече от час са чакали ред на лифта - толкова много са мераклиите за планинския въздух. "Невероятно кристално чисто е Мусалското езеро", споделя Чунчуков.

На третия ден са прескочили до Цари Мали Град, за да видят възстановената римска крепост и музей. "За четири дни на балкана може да се заредиш с енергия за седмици напред", доволен е райкметът. 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?