Следвайте ни

Никога не създавайте семейство с тези 3 зодии, ще съжалявате!

viber icon

Повечето от нас мечтаят за здраво и хубаво семейство. Искаме да имаме хармоничен брак и отношения с любимия.

Повечето дами мечтаят и за две деца, които да допълват идилията им с любимото същество. Според астролозите, ако сте от хората, които мечтаят за изреденото по-горе, то в никакъв случай няма да е умна идея да обвързвате живота си с представителите на 3 зодиакални знака.

Астролозите смятат, че те не са способни да създадат здраво семейство, не обичат толкова децата, а бракът и хармоничният семеен живот определено не е сред приоритетите им. 

По думите им не всеки от нас мечтае за спокойно бъдеще с дете. Има мъже, които не са създадени за това, или поне им трябва доста повече време за да узреят за нещо такова.

Стрелец

Тези хора са интересни във връзка и умеят а правят така, че половинката им да не скучае. Обичат да правят изненади, да показват чувства и с това завладяват дамата до себе си. 

Представителите на този знак обаче не умеят да си представят как ще прекарва уикенда си у дома, вместо да пътува, ще замени приключенията с детската площадка, а вечерта на дивана със смяна на памперси.

Ако се реши да създава семейство, то този човек вече трябва да е по-улегнал, да си е поживял и наистина да умира от любов по жената на сърцето си. 

Водолей

Тези хора са абсолютни авантюристи и им е трудно да изградят семейство. Те обичат да се чувстват свободни. Могат да са във връзка, но имат нужда да усещат свободата си. Тези хора не могат да се ограничат до едното бащинство или майчинство. 

Изключение правят тези представители на знака, които просто обичат децата и грижата за тях превръщат в свое хоби. Тогава всичко ще се получи в най-класическият вариант и смисъл на думата. 

Концепцията за семейство на Водолея обаче цялостно е много по-различен от тази на останалите зодиакални знаци. Водолеите са много творчески настроени, имат отлично чувство за хумор и не обичат да се потискат със семейни проблеми. 

Козирог

На първо място за тези хора е кариерата и усъвършенстването на уменията им. Те искат да сбъднат мечтите си, без значение колко е висока летвата. 

Те дълго ще мислят, преди да се решат да създават семейство и дете. На първо място Козирогът ще сложи своите амбиции, а след това създаването на потомство. 

Независимо от това, той ще се превърне в човекът, който поддържа финансовата стабилност и хармонията в семейството. Това би било предизвикателство, което много от представителите на този знак биха поели, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Пелтек и Джек

Пелтек и Джек

25.06.2020 | 22:19

Дали аз съм човека, на който трябва да, се подигравате...!? (Така всеки ме,, бъзика,, ами ако има едно изч... родено оттук и оттам, дори нямаше да, ми се усмихва лицемерно..!

Отговори
1 1
Казакова, жълто хлебаркова и Джек

Казакова, жълто хлебаркова и Джек

25.06.2020 | 21:41

Гигантова, мазнокосова, единкатдрехова, дунки буфан, вие сте цели зодии, дърти сурати...! (Татко Симпсън...!)

Отговори
1 1
Казакова

Казакова

25.06.2020 | 20:39

Глупости..за козирога ...даа!

Отговори
1 1
Да, козирог

Да, козирог

25.06.2020 | 20:21

Плюс девата, телеца, везната, това са,, боклуци,,.!

Отговори
3 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?