Следвайте ни

Никога не прощавайте на мъжа тези 7 грешки

viber icon

Не отговаря на съобщенията ви Дори в забързаното ежедневие всеки може да отдели 20 секунди от времето си, за да отговори на съобщението, изпратено от любимия човек. Ако любимият ви системно игнорира вашите съобщения и се оправдава с натоварения си график, помислете дали не е по-добре да прекратите връзката си още сега.

Постоянно отменя срещите си с вас Разбира се, всичко се случва в живота. Всеки от нас е отменял среща поне веднъж. Но ако той постоянно намира оправдание да не се видите, със сигурност ще ви е по-добре без него.

Пише ви в 2 часа през нощта и ви пита дали искате да се видите. В този момент се нуждаете единствено от сън. Но повече от ясно е какво иска той.

Просто иска да си прекара добре с вас Не му позволявайте да ви използва. Със сигурност можете да дадете много повече на човека до себе си, но той не ви оценява.

Постоянно се оправдава с проблемите си Той има тежка работа, той има семейни проблеми, той не обича да пише съобщения, той все още не се е възстановил от предишната си връзка – спрете преди да е станало късно. Ако любимия ви винаги си намира оправдание за лошото му отношение към вас, по-добре е да се разделите.

Не уважава семейството и приятелите ви Вие можете да споделите с него с какво ви е ядосала майка ви или най-добрата ви приятелка и в случая да не се изкажете особено ласкаво по техен адрес. Но ако той си позволи да говори за тях по този начин, това вече е неприемливо.

Никога не ви слуша Ако той не се интересува от вашите преживявания, нужди и мисли и никога дори не се опитва да ви изслуша, със сигурност е по-добре да прекъснете връзката си с него незабавно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?