46

Ники Кънчев води "Мис Велинград", Ергенът Виктор - в журито

Телевизионният водещ Ники Кънчев ще бъде водещ най-голямото светско събитие в СПА столицата на Балканите - "Мис Велинград". Конкурсът ще се проведе на 10 септември в местен петзвезден хотел. Виктор Стоянов от "Ергенът", Асен Блатечки, заедно с няколко носителки на титлата 'Мис България', ще бъдат част от журито.

Незабравима и впечатляваща ще бъде шоупрограмата и тази година. Гостите ще се насладят на изпълненията на най-добрите вариететни изпълнители за 2022 година - Мюзикхолен театър. А феномените от Bright Eyes ще запалят огъня в сърцата на хората.  Благотворителността е сериозно застъпена в програмата и цялостната концепция на спектакъла. Ще се проведе търг с картина на известния художник Борис Богданов, ще има и възможност за закупуване на дарени книги с поезия на Антонина Кирова.

Събраните средства ще отидат в подкрепа на велинградчанина Митко Даскалов, който води тежка битка с коварна болест. "Мис Велинград" е част от веригата "Мис България". Носителката на короната ще представи града на националния конкурс. Продуцент и организатор е Академия за дами/Ladies academy, собственост на психолога Краси Гешева. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?