Следвайте ни

Ники Кънчев просълзи с думите си за Димо от P.I.F.: Твоята "Приказка" тук свърши, но продължава горе

viber icon

Загубата на Димо от P.I.F е огромна за българската музика и всички, които се наслаждаваха на таланта му побързаха да изкажат мъката и обичта си в социалните мрежи. Музикантът изгуби битката с коронавируса след тежка борба.

Радио и тв водещият Ники Кънчев, който е известен меломан написа прочувствени думи в профила си във "Фейсбук" и разказа за последните си чатове с Димо от преди няколко дни.

"Само на 45. Супер несправедливо! От Ковид! Последното, което ми написа от болницата, беше: "Имам прекрасна жена, две прекрасни дъщери от тази жена. Две кучета на 10 голден и на 2 той пудел. Страхотни китари, пиана и микрофони. Имам всичко човек, от мен се иска да работя. Искам да ми дойдеш на гости да изслушаме някой албум, но на плоча. Имам си специално място", сподели Ники Кънчев във Фейсбук. 

Журналистът написа още:

"Е приятелю любими, вече си на "специално място". Пускай си каквото решиш с другите велики. Твоята "Приказка" тук свърши, но продължава горе. Сбогом, Димо от "Пиф" както те знаеха. Певец, актьор, пич, варненец. Душа човек. Сбогом, Димчо!".

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?