1553

Ники беснее! Вижте кой се навря между краката на Николета

Бременната Николета със сигурност е вбесила яко Ники Михайлов! Докато вратарят прави всичко, за да е дововлна любимата му, тя сътвори поредния скандал.

Попфолк идолът Меди се мушна между краката на брюнетката. От видео клип, качен в социалните мрежи, се вижда как НиЛо е седнала на диван, облечена в секси дантели. Тя ес разкрачени крака, а за капак между тях се е намърдал фолкаджията Меди.  В друг клип, качен от певеца, пък се вижда как двамата палавници мачкат чаршафите заедно.

Най-вероятно става въпрос за клипа към новата песен на Меди. За това можем да съдим по разчистения му Инстаграм профил, в който откриваме само снимки и видеа свързани с новия му проект и естествено няма помен от общите кадри с бившата му Моника Валериева.

Бременната Николета Лозанова отдавна не се беше появявала в музикални клипове, но ето, че отново го направи и взриви мрежата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
То миризливите

То миризливите

06.12.2023 | 09:02

Така се познават по миризмата на гняс и сирене .

Отговори
2 0
Между

Между

06.12.2023 | 09:01

КРАКАТА Н тая се е заврял един вмирисан шаран .

Отговори
2 0
Анти чалгар

Анти чалгар

06.12.2023 | 07:50

Поредната простотия.

Отговори
2 0
Русата Златка

Русата Златка

05.12.2023 | 23:38

Преди време каза че Георги Валентинов е смУОтан и миЗСерник и му плЪщала по 1000 лв. на ден, а той се взИел на сИриозно да мисли, че е някой и прУблема че си е мислил, че и е баш гадже си е лично негов! Поведението на Георги Валентинов е на жИенчо, като се Убеснявал, каЪто жена по медиите, как уж той я иСгонил, а не тя него, а истинта е че тя го била изгонила него, но нали е жИенствен и няма смелстта, да си признае пред хората истинта! Георги Валентинов от завист плюел по връзката им с Благо защото му зЪвиждал, че тя го иСгонила заради Благо, а и Благо бил с много по-голям пОстолет от Жоро и искала да зареже много по рано Жоро, но от малко съжаление му казвала че уж и е гадже! Жоро не бил това за което се представя пред хората, а е много жЪлък и му казала многократно, не само пред него, че не иска да и предлага брак, но той сам се нЪтрапил да и предлага брак и сАжалявала, че трябвало да каже да в национален ефир! Хората и казвали че не изглеждало отношенията и с Жоро, да са точно такива каквито трябва да са, да те не бяха такива каквито трябваше да са, а Жоро виждаше зЪплаха от Благо, като ме отркадна от него! Докато е била гадже с Георги Валентинов е допуснала грешка, че не го е рЪзкарала поне 2 години по-рано, а и било трудно да се прИстурва пред хората, че се чувства добре с него преди време докато беше с Благо каза, че нямала какво да каже повече на Жоро тя си имала Благо и с него си разговаряла, а тази страница с Жоро била затворена отдавна за нея и ако Жоро, не си бил позволил да определя Благо с определени думи и тя щяла да си замълчи за това, какво представлява Жоро. А преди няколко месеца каза, че Жоро зЪвиждал и на Карен защото Жоро е прУвален спортист и не е надарен в тялото колкото е Карен, а освен всичко Жоро е един голям нИблогодарник, че му давала пари много дълго време. а той за благодарност лЪял че била вАлк в Увча кУжа. И ако не била тя сега Жоро никой нямало да го знае кой е, а и освен че е лАжец той е и нЪхален и нЪгъл поне можело да и се извини, че е излъгал пред цяла България, че той я бил иСЗгонил, като много добре знаел, как тя го иСЗгонила и му иСхвърлила куфарите от дома си в кв. „Манастирски лАвади”. Златка побесня и казваше за Георги, че е яко доУлен защото живеел на адреса и на ул. „Лъвски рАид” в София и освен, че живеел в нейния дом тя му била плащала сметките, а той най-нЪгло лАжел пред хората, че той я иСгонил и той прИкратил връзката им. А и хората я спирЪли преди време по улиците и и казвали, че се носело слухове че полицай я сгЪщил нея и Камен Балбузанов – Куката в нейното легло и че и бил своУдник заедно с Христофорос Аманатидис – Таки и тя била на повече от 100 % сигурна, че Георги Валентинов е говорил пред хората това, за да си Утмъсти, че го го зарязала заради Благо. За слОчката с ръгбиста Борислав когато в „Биг Брадър" я притиснЪАл, да си признаела за кекса Златка каза, че била сигурна, че пак Георги Валентинов се бАрка където не му е рЪботата за да я Онизи.

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?