4232

Незабавно! Фън Шуй съветва: Изхвърлете веднага тези дрехи от гардероба си...

Колкото и да е трудно за вярване, заплаха за щастието ви може да дойде дори от любимия ви суичър или дънки

Според философията на фън шуй колкото по-близо е даден предмет, толкова по-голямо влияние оказва той върху физическото и емоционалното състояние на човека. А кое е по-близо до нас от ежедневните ни дрехи?

Колкото и да е трудно за вярване, заплаха за щастието ви може да дойде дори от любимия ви суичър или дънки. За да избегнете проблемите, прегледайте внимателно гардероба си и обърнете внимание на 10 неща, които може да съсипват живота ви без да го осъзнавате.

Мръсни и скъсани дрехи

Носенето на скъсани и мръсни дрехи е най-лошото. Вещите с дупки предизвикват проблеми в работата, финансите и личния живот, а мръсотията привлича негативността. Веднъж месечно правете ревизия на гардероба и се отървете от всичко, което не носите.

Не съжалявайте за нещата, които са се развалили или избледнели: старите дрехи не трябва да пречат на щастието ви. А ако любимите ви елементи от гардероба могат да бъдат възстановени, веднага се заемете с това.

Дрехи втора употреба

В момента пазаруването на дрехи втора употреба е по-популярно от всякога. Изглежда, че то има много плюсове: пестене на пари, грижа за околната среда и възможност да се намерят наистина редки находки. Но е необходимо да се помни, че вещите винаги носят енергията на предишните собственици и имат памет. Колкото по-дълго човек е носил дадена дреха, толкова по-осезаема е неговата следа.

Ако сте познавали и обичали добре предишния собственик, бъдете спокойни. В други случаи това е въпрос на късмет - може да получите дрехи от ръката на прекрасен човек, но може да се случи и обратното. Когато купувате вещи в магазините за втора употреба, задължително се вслушвайте в интуицията си.

Изкуствени материали

Естественият състав на дрехите (коприна, памук) помага за привличането и задържането на положителни енергии. Но дрехите, изработени от изкуствени материали (найлон, вискоза, полиестер), не могат да се похвалят с такава способност. Хората, които предпочитат неестествените влакна, по-често са изложени на разрушителни вибрации.

Черен цвят

За много хора черното е любима класика, но за почитателите на фън шуй този цвят е забранен. Мрачният нюанс има вредно въздействие върху психическото и физическото здраве. Ако предпочитате изцяло черно, не се учудвайте, че може да се чувствате тревожни и мрачни.

За да решите този проблем, добавете ярки цветове в живота си - бялото, жълтото и синьото се смятат за по-хармонични.

Агресивни щампи

Малко хора се замислят за факта, че щампите върху роклята влияят на човешкото състояние. Избягвайте агресивните и привличащи вниманието рисунки: черепите и други страховити изображения върху дрехите привличат съответните зловещи вибрации в живота ви. Ще трябва да се откажете и от смелия животински принт.

"Хищните" или ярки цветове са пряко свързани с агресията и напрежението. Геометричните щампи също са нежелателни: те затварят енергията в рамки. Вместо това потърсете флорални мотиви. В допълнение към добрата аура ще получите стотици заслужени комплименти.

Райета

Ярките райета са на мода през този сезон, но дори обикновеният принт може да бъде разрушителен. Има едно важно правило: вертикалните райета винаги са по-добри от хоризонталните. Препоръчително е да забравите за косите райета - те нарушават баланса и привличат неприятни енергии. Подхождайте отговорно към избора на привличащи вниманието цветове: например стилната комбинация от черно и оранжево е обречена на нещастие.

Мини дължина

Много хора не могат да си представят гардероба си без любимите си минипола и рокли, но тази модна зависимост има своите недостатъци. Облеклото е своеобразна защита срещу разрушителните енергии. Колкото по-къса е дължината на дрехите ви, толкова по-лоши могат да бъдат последствията. И въпросът тук съвсем не е в нежеланото внимание от страна на мъжкия пол. Прекалено откровените тоалети увеличават концентрацията на най-ниските вибрации.

Тесни дрехи

Не по-малко важна роля играе и кройката. Ежедневните дрехи трябва да са удобни и да не са прекалено тесни. Тесните дрехи не трябва да се препоръчват по няколко причини. Първо, те са стягащи и вредят на здравето ви. Второ, те затварят енергията ви в клетка и не ѝ позволяват да излезе. Това може да накара любителя на тесните панталони и горнища да се чувства слаб или сънлив.

Крещящи надписи

За да се откроят от тълпата, хората носят тениски с крещящи надписи и смели лозунги. Никой няма да оспори факта, че по този начин наистина е възможно да се привлече вниманието. Но заедно с това в живота на човек навлизат и отрицателни енергии. Внимавайте какво излъчвате: дори една фраза върху дрехите ви може да съсипе деня.

Асиметрия

Хармонията се нарушава и от асиметрията. Ако харесвате неща с ясно изразени линии и остри ъгли, имаме лоши новини. Смята се, че собствениците на такива дрехи често изпитват тревожност и дискомфорт. Може би си струва да предпочетете по-плавни извивки, които ще ви избавят от неразположенията, пише fakti.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?