49

Невждано безочие в "Ергенът"! Участничка разкри на какъв тормоз е била подложена ВИДЕО

Участничка в "Ергенът" разкри на какъв тормоз е била подложена по време на предаването. Виктор не крие афинитета си към нея, което буди завистта на останалите момичета. Каквото и да се случи в имението, Александра Гърдева винаги е в центъра на събитията, пише iwoman.bg. Ето какво разкри самата тя за другите участнички и за неизлъчваните кадри:

"Минавам и някой ми казва - ти си дебела свиня. И цялото това нещо, ами да - не го дават. Това ли е от 95% от нещата, които не дават? Подиграваха ми се, че един ден исках да поспя и ги помолих да престанат, защото те се наливаха до никое време. Постоянно някой ми чупеше кремове, парфюми... аз знам кой е, но няма да го кажа.

 Повярвайте ми, много голяма част от това, което аз съм преживяла като тормоз не го дават по телевизията и не знам от къде тези момичета вадят тази наглост да смятат, че по някакъв начин са прави. На мястото на тези девойки аз щях да се погледна отстрани и първо щях да отида и да се извиня на майка си!", коментира Алекс в социалната мрежа.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Бай Ганьо

Бай Ганьо

26.04.2022 | 20:30

И рускинята си е парцал, но червив от злоба.Хайрула си пада по дядовци, а е и много грозна. Другите са посредствени и тъпи. Нормално е Виктор да харесва единствената нормална, умна и красива жена. Рускинчето ще си остане платена докато е млада а после като всички рускини, ще си хване някой да я храни. Туркинята е проста, грозна и плоска. Мозък и интелект при нея липсва.

Отговори
0 0
Александра

Александра

24.04.2022 | 10:00

Красива си и умна, просто се пази от останалите завистници! Срам и позор за Виктория и Дениз! Нямат място в предаването, няма да уточнявам защо!

Отговори
2 3
Ваня

Ваня

24.04.2022 | 08:30

Не съм гледала и 2 минути. Това предаване май яко е заорало дъното. Чела съм само някои коментари и съм отвратена. Ако продължават така ще си махна изобщо телевизора.

Отговори
1 1
Врачанка

Врачанка

23.04.2022 | 15:14

По-злобни и зли същества от рускинята, Дениз и Людмила не съм виждала през живота си.

Отговори
22 0
Борис

Борис

23.04.2022 | 14:14

Алекс, какво търсите там, сред тези? Това е шоу, за жалост в България колкото по-пошъл е сценарият, толкова по-добре. Накрая ще спечели тази за която някой е платил.

Отговори
9 2
Буца

Буца

23.04.2022 | 10:13

Кой се интересува от златотърсачки и как са участвали в предаване за безмозъчни .

Отговори
19 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?