3906

Невиждан лукс! Ето къщата на Баневи: Азис и Малина нахлуха в тузарския имот ВИДЕО

Имотът е 11 486 кв.м., а застроената площ - 685 кв. м. и се намира в престижния столичен квартал "Бояна".  Разгърнатата застроена площ на сградата е 2868,92 кв. м. Оценен е за над 6 милиона лева

 

Малина и Азис показаха в какво се е превърнал луксозният имот на семейство Баневи, за който от години се пише, че е сред най-впечатляващите гледки. След като получиха запор и започнаха да имат финансови проблеми, блясъкът на къщата е изчезнал. 

 

Но все още е апетитна хапка за снимки на различни видеоклипове, заради необикновената си архитектура и обзавеждане. Николай и Евгения Баневи са намерили начин пак да изкарват пари - 10 бона се бръкнаха Азис и Малина, за да снимат в имота им.

Кръшната певица Малина се завърна на музикалната сцена с впечатляващ нов проект, който е озаглавила "Диаманти и пари". В песента участват още Азис, DJ Дамян и Сали Ока. Видеоклипът е заснет в къщата на Баневи, а за предоставения терен Малина е броила 10 бона за наем. 

Имотът е 11 486 кв.м., а застроената площ - 685 кв. м. и се намира в престижния столичен квартал "Бояна".  Разгърнатата застроена площ на сградата е 2868,92 кв. м. Оценен е за над 6 милиона лева, пише show.blitz.bg.

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?