46

Невиждан конфуз с Рачков! Прегърна Игнатова и забрави най-важното

На зрителите им стана неудобно да гледат пресилените шеги между бившите любовници

Новото шоу с Димитър Рачков като водещ започна. Първите участници в "С Рачков всичко е възможно" са Елен Колева, Йордан Йовчев, Герасим Георгиев - Геро, Калин Врачански, Борислав Захариев (Боби Турбото), Ненчо Балабанов, Елена Атанасова и Мария Игнатова. 

Излизайки на сцената на предаването, всички се поздравяваха и прегръщаха с приповдигнат дух. Йордан Йовчев дори се появи с разновидност на салто. 

Когато обаче дойде ред на Игнатова да се появи първо Рачков си направи вид, че не ѝ помни името.

За да му отвърне Мария пък след неловка прегръдка тя му обърна бързо-бързо гръб и тръгна към диванчетата за гости. 

Рачков пък не ѝ остана длъжен и започна да се фръцка подигравателно зад нея. 

Малко по-късно той си направи жестока шега с бившата си половинка, която сега е съпруга на Ивайло Цветков - Нойзи.

Той изскочи с найлонова чанта и каза, че в нея има чехли, които Мария е забравила у тях, а причината да ги върне била, че не ставали на новата му приятелка, хлопали ѝ и тя не може да ги носи. 

След това шоуто, в което едни от най-големите звезди на България се състезават в нелепи надпревари, продължи с "Таратанци", в които един задава танцувалните движения на музика, а останалите трябва да го следват, припомнят от "Блиц".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Самоед

Самоед

11.09.2022 | 17:18

Голямa работа е станало или нарочно е направено за зрителите който гледат това шоу , поредната драма в живота на тези досадни хора .

Отговори
2 0
Цирков клоун

Цирков клоун

11.09.2022 | 13:15

Реших да погледам колегата какви ще ги върши в това шоу , тази тв по принцип не я гледам от години. То такава глупост не съм гледал от години. Изтърпях около 10 минути . Напълниха ефира с какви ли не програми , хляб и зрелища . Поне Последния печели и Стани богат стават за гледане . Даже първото е по интересно. А този и неговия живот станаха като латино сапунка.

Отговори
3 0
Нострадамус

Нострадамус

11.09.2022 | 10:37

Такава глупост , няма никаде кич и простотия . Шоу за простолюдието. Програма за затъпяване на зрителя . Пълен цирк , жалки очите за веселие и забава .

Отговори
4 0
Тв критик

Тв критик

11.09.2022 | 07:22

Пълна простотия . Да не казвам по цензурни думи . Погледах малко от време на време . То такава повърня няма никъде . Оценка за тази глупост минус 1000000⁰000000000000

Отговори
5 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?