Следвайте ни

Невидим щит: Хората с тези имена са имунизирани срещу COVID-19

viber icon

Има няколко имена, чиито вибрации пазят притежателите си от болести. Хората, които ги носят, са надарени със здраве и сила. Болестите трудно ги застигат, а в условията на пандемия са имунизирани срещу заразата.

Александра

Това е една от най-силните женски имена. Без значение обаче дали мъж или жена е кръстена така, то собственикът на това название е белязан от много сила и здраве.

Жените с това име не са склонни да стоят на едно място, те обичат да рискуват и не се страхуват от драматични промени. Дори и без да полагат сериозни усилия за здравето си, те рядко боледуват.

Виктория

Всички сме наясно, че това име означава "победа". Животът на притежателите на това название обаче не може да се нарече лесен. Те често се изправят пред много трудности.

Още от ранна детска възраст се стремят към превъзходство и дори да допуснат грешка, влагат цялата си енергия да я поправят. Тежките здравословни проблеми обаче ги заобикалят, а дори и да бъдат застигнати от някоя болест, преминават през нея като истински танк. 

Вера

Собствениците на това име са уравновесени и спокойни. Те обмислят всяко свое действие и благодарение на това си спестяват наистина много проблеми. Невъзможно е да се каже, че имунитетът на тези хора е много силен, но те се грижат добре за здравето си. 

В къщата им винаги може да намерите аптечка, с необходимите лекарства. Когато става въпрос за сериозен здравословен проблем, Вера винаги ще се обърне към лекар и ще го пресече още в зародиш. 

Екатерина

Това име означава "чист", "неопетнен". Собствениците му са дарени с добро здраве още от раждането си. Катя е смела и темпераментна. 

Притежателките на това име се склонни да поемат рискове и да извършват необмислени неща. Въпреки че се отнасят небрежно към здравето си, болестите ги заобикалят, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Bullshitt

Bullshitt

23.10.2020 | 12:35

Стига сте писали глупости ! Никой не е имунизиран против Ковид ! Нито тези имена , нито някакви си зодии ! Никой !!!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?