4232

Невероятно! Дует Ритон издадоха голяма тайна преди грандиозния си концерт...

Катя и Здравко от "Ритон" се готвят активно за грандиозния си концерт през март тази година, който ще бъде наистина много специален

За първи път нежната половинка от най-успешния роден дует ще празнува рождения си ден на сцената и ще има хиляди гости в зала 1 на НДК.

На 18 март от 20:00 ч. в зала 1 на НДК обичаното звездно семейство ще превърне делника в празник, а магията на спектакъла, сме сигурни, че ще държи дълго след това почитателите им от няколко поколения.

Наскоро Катя и Здравко бяха гости в "На кафе", където издадоха още малко любопитни подробности за това, което предстои съвсем, съвсем скоро.

"Не съм празнувала друг свой рожден ден на сцената. Но имам още един много запомнящ се рожден ден. Това беше двадесетия ми рожден ден, когато участвахме в една международна програма в бившия Съветски съюз в Санкт Петербург в продължение на една седмица. Имаше повече от 40 участници и биг бенда на арменското радио и телевизия от над 40 човека.

Нямаше как да отидем в ресторант и да го отпразнуваме, защото ресторантите затваряха рано, а ние имахме концерти. Но ние бяхме в апартамент, пазарувахме и ги канихме в продължение на няколко дни на групички. Това беше много запомнящ се рожден ден за мен",

връща лентата към вълнуващи спомени Катя.

Здравко, от своя страна, разказа, че някои колеги са ги обявили за луди заради избора им на месец за своя голям концерт. Казваха, че хората по това време не са настроени, за да купуват билети.

"Но ние решихме да ги опровергаем и да докажем обратното. Сценографията ще бъде пищна и богата. Работим с нов екип. Подготвили сме някои от старите си хитове в нови аранжименти. Ще има и нови песни, които досега не сме пели в Зала 1. Традиционно ще излезем с нашата група, с която работим повече от 13 години. Последното ни турне понесохме критики от близки и фенове, че сме наблегнали много на новите песни. Най-трудното за нас е изборът на песните за концертите ни. Често се разминаваме в мнението си",

признават и двамата.

След концерта, за който вече активно се продават билети, за "Ритон" предстои и голямо национално турне, което ще мине през градовете Сливен, Козлодуй, Пловдив, Шумен, Плевен, Варна, Бургас, Русе. Почитателите им ще се насладят на много нови песни, на интересни аранжименти към вече познати хитове и няма как да не чуят и най-любимите си парчета на дуета, без които не минава нито един техен концерт.

Катя и Здравко поднесоха и още една изненада и явно 2024-та ще е годината на изненадите от тях. Двамата са готови и с новия си албум!

"Най-после завършихме и новия си албум. Преди няколко дни записахме последната песен. Казва се "И нощ, и ден". Решихме да сменим производителя на цветната виниловата плоча и не бяхме доволни от първоначалния тираж на флашката, не сме доволни от печата и ще правим нещата отново. Тези неща малко забавиха излизането на албума",

призна обичаното семейство, предаде show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?