71

Невероятни възможности за Овните, ненадейни разходи спъват Телците

ОВЕН

Днес не са изключени напрегнати моменти, но като цяло денят ще е добър. Вие ще забележите възможности, убягнали на останалите и ще се стараете да се възизползвате от всяка една от тях. Сложните задачи няма да ви изплашат и с ентусиазъм ще се захващате с тях. Релаксирайте в компанията на любими хора.

ТЕЛЕЦ

Днес не всичко ще става така, както ще ви се иска. Доста често ще ви се налага да преодолявате трудности. Но вие сте целеустремени и въпреки всички пречки ще постигнете успех. Вероятни са неочаквани разходи – непланирани покупки или нещо важно за близките ви.

БЛИЗНАЦИ

Хубав ден, но изпълен с неочаквани събития. Не се учудвайте, ако се наложи да промените плановете си и да се занимавате с неща, които не ви харесват. Вечерта ще получите добри новини. Подходящо време е за разговори и за обсъждане на семейни планове. Избягвайте разгорещените спорове.

РАК

Днес ще сте във вихъра си. Отлично ще се справите и с най-сложните проблеми. За вас няма да има непреодолими прегради. Имате шанс да вземете връх над конкурентите си и да обезоръжите недоброжелателите си. Действайте решително и не отстъпвайте пред нищо.

ЛЪВ

Лек и благоприятен ден. Настроени сте оптимистично. Ще забелязвате само хубавото, но няма да пропуснете нито една възможност, за да постигнете целите си. Околните ще харесат вашия подход и мнозина ще ви последват. Все пак най-важните въпроси е добре да решавате самостоятелно.

ДЕВА

Денят ще започне добре. Всичко ще ви се получава, а когато замислите нещо, самите обстоятелства ще се нареждат по най-благоприятния начин. Сполучливо ще минават и деловите преговори. Не е изключено да получите предложение за нова работа. Очаквайте изненади, в това число и романтични.

ВЕЗНИ

Напрегнат ден, но вие няма да допуснете това да ви разконцентрира. Ще се мобилизирате и ще реализирате поставените си цели, даже ако обстоятелствата не са на ваша страна. Творческият подход ще ви помогне доста. На много неща гледате не така, както останалите и затова виждате повече възможности.

СКОРПИОН

От сутринта е добре да действате самостоятелно и да разчитате основно на своите сили. Така по-бързо ще пожънете успехи и ще избегнете доста неприятни моменти. Добро време е за работни разговори. Може да възстановите някои стари връзки или да се помирите с тези, с които сте били в конфликт.

СТРЕЛЕЦ

Не е най-добрия ден за започване нови проекти. Много неща ще се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали и ентусиазмът ви бързо ще угасне, ако не постигнете успех веднага. Затова е по-добре да завършите задачите, започнати по-рано или да поправите някои стари грешки.

КОЗИРОГ

Ярко и напрегнато начало на деня. Трудно ще се съсредоточавате. Дори и ако става въпрос за важни дела, често ще отвличате вниманието си. Ако успеете да се мобилизирте, ситуацията ще се стабилизира и ще избегнете доста неприятни моменти. Новина може да промени плановете ви за вечерта.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще започне емоционално със силни преживявания и вълнения. За щастие, всички проблеми ще се решат бързо. По-късно ще настъпи по-благоприятно време за работа и всякакви занимания. Отлично ще се справяте с решаването на сложни казуси и ще намирате всичко, което може да ви помогне.

РИБИ

Сутринта ви очакват приятни изненади. Не са изключени предложения, на които ще трябва да отговорите веднага. Ще се появят отлични идеи, които може да започнете да реализирате. Ще получите нужната ви подкрепа. Намерете време да помислите за бъдещите си планове.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?