Следвайте ни

Невероятен обрат за една зодия, други 3 почват битки

viber icon

Добро утро! С пожелание за прекрасен ден ви каним на кафе с нашия хороскоп.

 

ОВЕН

Приятен ден, който ще ви зарадва с добри новини и с предложения, на които няма да устоите. Основно се водете от интуицията си – тя няма да ви подведе. Някои от вас ще успеят да се съсредоточат над неща, които са особено важни. Лесно ще намирате общ език с хората около вас.

 

ТЕЛЕЦ

Динамичен ден, пълен с обрати. От сутринта ще трябва да се справите с много дела, но ще сте концентрирани и ще бъдете достатъчно ефективни. Вашата организираност и самодисциплина също ще ви помогнат. Няма да губите време и сили напразно и няма да се поддавате на провокации. Всичко това ще изисква много енергия. Затова вечерта е време за повече почивка.

 

БЛИЗНАЦИ

Струва си да проявите настойчивост днес. Благодарение на нея ще имате успех и в безнадеждни ситуации. Имате шанс да надделеете над силни противници. Втората половина на деня обещава приятни събития  в семейството, както и добри новини. Може да обсъдите семейни планове и съвместни действия.

 

РАК

Днес ще сте енергични и готови за решителни действия. Ще се стремите да удържите важни победи. Всички задачи, които преди са били в задънена улица, днес може да решите без много натоварване. Не са изключени парични постъпления от неочаквани източници, както и изгодни сделки. 

 

ЛЪВ

Едва ли ще успеете да се съсредоточите само върху един проблем. По-вероятно е да се занимавате с няколко неща едновременно, като някои от тях със сигурност няма да ви са интересни. Често ще получавате упреци и в нежелание да чуете чуждите мнения. Това не трябва да ви притеснява, действайте интуитивно. 

 

ДЕВА

Напрегнато начало на деня. До вас ще достига много противоречива информация и ще ви е нужно време и спокойствие, за да се ориентирате, да съпоставяте купища факти и да обърнете по-специално внимание на дребните детайли. Действайте самостоятелно и се доверявайте на опита си.

 

ВЕЗНИ

Ако получите по-рано от останалите полезна информация, не я споделяйте. Всичко, което ще разберете днес, скоро ще ви потрябва. Приятни запознанства и срещи с хора ще ви помогнат да възобновите работа по стар проект. Полезно ще е да смените обстановката или да направите по-дълга разходка.

 

СКОРПИОН

Днес ще имате добри идеи. Ще ги реализирате успешно, защото не се боите да дадете воля на фантазията си и ще действате така, както ви подсказва интуицията. Вашите думи и постъпки неизменно ще привличат внимание. Неголеми парични постъпления, ще позволят на на някои от вас, да върнат стари дългове.

 

СТРЕЛЕЦ

Началото на деня ще е леко. Отлично време ще е за самостоятелни действия. Често просто ще ви върви – ще се оказвате на нужното място в точното време. Може да се завърнете към стари проекти и да ги приключите.

 

КОЗИРОГ

Напрегнат, но ползотворен ден. Способни сте да помогнете на мнозина и ще подкрепите хора, озовали се в сложна ситуация. Неочаквани визити и срещи ще ви зарадват. Макар да имате много работа, ще ви остане време и за общуване.

 

ВОДОЛЕЙ

Иска ви се всичко да е ясно и подредено, но със сигурност, днес няма да е така. Неяснотите ще са прекалено много, а и  сами ще трябва да се ориентирате в ситуациите. За всичко това ще ще ви е нужно време, затова се занимавайте с познати неща. Не рискувайте с нови начинания. 

 

РИБИ

Днес няма да избягате от суетата и неразбориите. Доста ще ви дразнят, въпреки че вие ще търсите тишина и покой. Не планирайте важни мероприятия. Трудно ще успеете да се съсредоточите. Ще покажете, че сте способни да постигнете успехи в много направления.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?