Следвайте ни

Невероятен късмет за две зодии, друга пълни джобовете

viber icon

ОВЕН

Денят ще започне с много положителни емоции.  С удоволствие ще помагате на хора, попаднали в сложна ситуация. Имате достатъчно сила и енергия, за да се справите с всички ангажименти, но ще е добре да намерите време да отдъхнете и възстановите силите си. Струва си да смените обстановката.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще е спокойно. Радостни сте, че може да се съсредоточите върху проблеми, за които преди не ви е оставало време. Лошото е, че непрекъснато ви отвличат с въпроси, искания за помощ и съвети. Вероятни са парични приходи и то от неочаквани места.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за делови разговори или срещи с потенциални партньори и работодатели. Не се налага да се стараете особено - всички ще забележат силните ви страни. Очаквайте промени в отношенията с човек, който ви е особено скъп. Ще проведете отрковен разговор и ще изчистите някои недоразумения. 

РАК

Ще се сблъскате с трудности, които въобще не сте очаквали. Не винаги успявате да намерите общ език с колегите. Конфликтни ситуации могат да бъдат избегнати, само ако запазите търпение и не влизате в спорове. С времето част от проблемите ще се решат от само себе си. Очаквайте добри новини и примамливи предложения.

ЛЪВ

Не бързайте да започвате важни проекти днес. Мислите са ви разпиляни и може да пропуснете нещо важно. Има опасност да бъдат нарушени по-ранни договорки и това ще доведе до промяна в плановете ви. Не действайте прибързано, струва си да проявите търпение.

ДЕВА

Днес ще изпитвате затруднения в общуването. Често ще се сърдите и това ще доведе до много неприятни моменти. Ще имате успехи, ако действате самостоятелно, не се поддавате на илюзиите и нямате големи очаквания. Денят е подходящ да се заемете по-сериозно със семейни дела.

ВЕЗНИ

Отлично ще се разбирате с всички днес. Имате подход към хората.Ще получите предложения, които ще ви заинтригуват и ще приемете без дълго мислене. Неочаквана новина ще повлияе на вашите планове. Очаквайте парични постъпления и приятни изненади.

СКОРПИОН

Ден за обсъждане на сериозни въпроси. Днес никой няма да иска да спори с вас. Ще уредите стари конфликти и ще се помирите с хора, с които отдавна сте в разпра. Денят е подходящ за покупки, но ги направите без бързане, като избирате винаги най-доброто. Покана за събитие ще ви изненада приятно.

СТРЕЛЕЦ

Днес нещата ще ви се получат точно както искате да се случат. Смело може да започнете нов проект. Късметът е с вас и доста от идеите ще реализирате бързо. Лесно ще се сприятелявате и ще намерите нови партнжорства. Времето е отлично за решаване на домашни проблеми и някои битови въпроси.

КОЗИРОГ

Възможни да дребни недоразумения, но като цяло денят е успешен. Може да завършите неща, които отдавна сте започнали. Много от тях ще се окажат по-прости, отколкото сте очаквали. Ако действате самостоятелно и се доверите на интуицията си, ще справите с всичко без проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Добър делови ден. Стройте смели планове и не се съмнявайте, че ще може да ги реализирате. Звездите ще ви подкрепят и струва си да се възползвате от това. Запознанства ще се окажат доста полезни на по-късен етап. Внимателни сте, отчитате интересите на скъпите за вас хора и близките ви са благодарни за това.

РИБИ

Напрегнат, но интересен ден. Трябва да преодолеете немалко препятствия, но вие сте готови и ентусиазирани. Не искате да стоите със скръстени ръце, а ще положите усилия за да постигнете на целите си. Лесно ще намерите подкрепа. Не е изключено това да е начало на приятелски отношения.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?