Следвайте ни

Невероятен късмет за 3 зодии в края на месеца

viber icon

Първият месец от лятото вече е преполовен, но късметът на някои зодии тепърва ще заработи с пълни обороти. Тези три знака на зодиака ще се радват на невероятни моменти, успех и любов, пише struma.bg.

 

Телец 

Всеки път, когато Венера е в небето и прави своето нещо, вие, Телец, сте сериозно засегнати от това. И когато Венера тригонира Юпитер, сякаш всичко, което някога сте обичали, изведнъж се появява, за да ви покаже колко сте обичани в замяна. Юпитер е планетата на растеж, разширяване и безкрайна творческа сила – тригон с Венера увеличава всичко, което Венера означава за вас, което е любовта на партньора, семейството и себе си.

Как това ви прави късметлия?

Този тригон е вашата спасителна благодат; идва на вас сега, през юни, да ви уведомим, че всичко не е загубено – в случай, че може би сте си помислили, че е така. Може да се влюбите – или просто да се потопите толкова в любовта на приятели, че да изпитате еуфория. Хората отварят ръцете си за вас – вие сте търсен човек и това, скъпи Телец, е наистина всичко, което някога сте искали: да бъдете обичани, обожавани, обгрижвани – уважавани. Перфектният кръг, който се образува от тригона на планетите, се проявява като вас, заобиколен от перфектен кръг от любящи приятели. 

Везни 

Подобно на Телец, вие, Везни, също се управлявате от планетата Венера и затова ще се възползвате от този тригон по брилянтни и очевидни начини. Ще видите това проявление във вашата собствена харизма и това, което се разбира под това, е, че не само имате силно влияние върху хората, интересът им се основава на истинската вяра и вяра във вас. Сякаш всичко, за което някога сте работили, е окончателно, сега, прието.

Вие сте човек, който, ако решите, може да се издигне на ново ниво и ако помагането на хората е част от този план, ще успеете с различни цветове, просто защото хората не могат да устоят на вашите прелести. Това не е просто линия, Везни, това е истинската сделка; можете да направите истинска разлика, просто като участвате в промяната, която искате да видите.

По време на този транзит няма да ви липсва любов и тя ще ви позволи да се отворите към възможностите на това какво може да почувства смислената любов и връзка.

Ако някога е имало шанс да рискувате с любов – това е тригонът за вас. Грабнете цялата любов, изяжте всички добри закуски, похарчете всички пари (добре, не „всичко“ …) и знайте, че всичко, което давате в любовта, се връща при вас в изобилие, пише actualno.com. 

Стрелец 

Докато предишните знаци се управляват от Венера, вие се управлявате от Юпитер и както всеки Стрелец знае, тази планета е толкова мощна, колкото получава, когато става дума за разширяване на съзнанието, творческа мисъл и прозорливост.

Това, което ще ви донесе този тригон, е дълбока, удовлетворяваща любов към себе си, която ще дойде заедно със самоуважението и самочувствието. Не че някога ви е липсвала някоя от тези черти, но дали някога сте успели да ги приложите, както е възможно, благодарение на тригона на Венера Юпитер? Може би да, но повече от вероятно не.

Тук именно аспектът на Венера дава тласък на способността ви да се изразявате, за да могат другите да се учат и да растат. Ти си Юпитер! А Венера е Музата, която стимулира огромното ви въображение.

Предполагам, че сте родени на Земята, така че това създава тригона, а за Стрелец това означава чисто постижение. Вие сте подкрепени от Вселената. С любовта към себе си заключена, сега имате смелостта и нервите да създадете революция и вашата стрела изглежда сякаш е насочена към изкуствата. Вървете напред и творете! Създавайте така, както никога досега не сте създавали.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?