1939

Невъзможна хармония: Ето кои са най-мразените знаци от други зодии

Както знаете, не всички хора се възприемат еднакво добре сред обществото. Някой е обожаван от най-ранна възраст, друг е унижаван, пише actualno.com. Това свързано ли е с особеностите на човешкото поведение?
Тук, астролозите са уверени и обръщат внимание, на това до голяма степен. Според тях това е продиктувано от индивидуалната зодиакална характеристика.

Изненадващо, според научните данни, представителите на зодия Водолей се считат за едни от най-"нещастните". Те, за разлика от останалите, имат поне трима основни "звездни" врагове, които мечтаят да се изравнят с тях по специални, "лични" причини.

 
Телецът се дразни от Водолея, неговата наивност и прекомерна духовност. Като представители на въздушната стихия, Водолеите гледат на света буквално през "розови очила", което очевидно потиска техните "земни" противници. Телецът не харесва самочувствието, с което Водолеите заявяват желанието си за свобода. По тяхно разбиране тези хора са юноши, които не знаят нищо за живота и следователно, при една възможност, няма да се поколебаят да ги убодат с рогата си болезнено.

 

Скорпионите не могат да се примирят с факта, че запалените оптимисти Водолей се считат за почти перфектни. Те не разбират как обикновените хора с куп недостатъци могат изведнъж да надминат себе си и затова са готови да направят всичко възможно, за да разкрият "истината" на другите. Често това се обръща, срещу самите Скорпиони.

 

Раците мразят у Водолей склонността му към постоянна промяна. Независимо, дали става въпрос за работа или лични отношения - последните през цялото време се стремят към нещо повече и следователно лесно се сбогуват с "миналия живот". Спокойни и консервативни Раците, са представител на въздушната стихия, която ги кара сериозно да се изнервят и понякога да действат напълно необмислено.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

06.03.2023 | 04:56

Всичко е Индивидуално Хората Сме Различни

Отговори
3 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

06.03.2023 | 04:54

Грешка

Отговори
1 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?