1939

Нещо ужасно сполетя семейството на Ники Минаж

Съпругът на Ники Минаж, Кенет Пети, е осъден на три години пробация и една година домашен арест, след като не се е регистрирал като извършител на сексуално престъпление в Лос Анджелис, съобщават множество медии.

Според CBS News 44-годишният Пети е бил осъден в сряда, след като миналата година се е признал за виновен по федералното обвинение.

По данни на американската прокуратура той е осъден да плати и глоба в размер на 55 000 долара.

Пети беше арестуван през март 2020 г., след като през ноември 2019 г. му беше наредено да се регистрира като сексуален престъпник в Калифорния и той не го направи. Преди да се впусне в романс с 39-годишната Минаж, той е осъден за опит за изнасилване на 16-годишно момиче през 1994 г. Законът изискваше от него да се регистрира като сексуален престъпник в Ню Йорк.

 

Пети обаче се премести от щата през октомври 2019 г., след като се ожени за Минаж. През септември 2021 г. Дженифър Хоф - 16-годишното момиче, за което се твърди, че е изнасилено от Пети - разказва за предполагаемия инцидент през 1994 г. Хоф твърди, че Пети се е приближил до нея на автобусна спирка, извадил е нож и я е завел в една къща, където се е случил предполагаемият инцидент.

"Знаех какво иска", твърди Хоф.

След като уж успяла да избяга и да се върне в училище, Хоф разказала своята версия за случилото се на охраната и Пети бил арестуван още същия ден, пише fakti.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?