Следвайте ни

Нещо ужасно сполетя Димитър Рачков и Игнатова

viber icon

Димитър Рачков и бившата му изгора Мария Игнатова преживяха шок. Актьорът се оплака, че наглеци са направили профил с неговото име и крадат от различни хора пари, които се представят за него. Акаунтът е в социалната мрежа Фейсбук и се подвизава с името Рачков и добавка" политик", пише show.blitz.bg.

"Моля докладвайте този профил във Фейсбук, който лъже от мое име и се опитва да краде пари от хората. Благодаря!, написа като призив Рачков и подкани всичките си последователи да му помогнат по-бързо да се оправи с хората, които ползват името му и го злепоставят.

 

 


По-наблюдателните обаче изобщо не са се вързали на измамата, защото заглавната снимка на корицата е с бившата му изгора Мария Игнатова, а двамата не са двойка от година.

В момента комикът изживява бурна любов със засуканата плеймейтка Анита Димитрова. Самият Рачков както обикновено не коментира и дума за личния си живот. Анита обаче се хвалила на приятелки, че е случила на мъж и никога не се е чувствала толкова щастлива, колкото сега с актьора.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?