Следвайте ни

Нещо ужасно сполетя Деси, падна жертва на суровите мерки в Гърция

viber icon

Нещо ужасно сполетя плеймейтката Деси Димитрова. Тя е принудена да се прости с морето в Гърция заради новите забрани и ограничения на гръцкия остров Миконос. Дестинацията се превърна в огромен проблем за хиляди туристи и почитатели на луксозните на почивки. Парчето земя в Егейско море е предпочитано от редица знаменитости и е сред най-популярните инстаграмъбъл места.

И тази година плеймейтката Деси Димитрова е планирала почивка в Миконос, като е резервирала един от най-скъпите хотели там. Оказва се обаче, че парите й ще отидат на вятъра.

Причината са изискванията и ограниченията. За да кацнете в Гърция, трябва да имате отрицателен PcR тест. „Имам ужасни спомени от правенето на теста преди няколко седмици. Взимането на секрети боли ужасно. Не искам отново да си го причинявам“, сподели пред последователите си Димитрова.

Сред причините да се откаже от почивката си в южната ни съседка са и новите мерки – задължително с маска на открити места, сред които и плажовете, както и затварянето на заведения в ранните часове.

„Обичам Гърция, а и напоследък голяма част от работните ми ангажименти са там, но вирусът ни върна векове назад“, оплаква се Деси.

Коментари (2)

Ужасена от този ужас

Ужасена от този ужас

26.08.2020 | 11:16

"Взимането на секрети боли ужасно", предполагам някакво друго изследване й е правено, с други секрети...

Отговори
0 0
дии

дии

24.08.2020 | 12:36

Некакъв ужасен ужас. Не може да е вярно, съдбата е толкова жестока, ужас. Ужасно е. Това момиче да не могат да го заведат на Гърция. Е няма такъв ужас. Просто ужасно. Горката сега ще трябва да я таковат на Черното море. Ужас. Неописуемо е.

Отговори
15 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?