49

Нещо ужасно се случи с Ути Бъчваров! Циклонът "Габриел" му разказа играта

Топ готвачът Ути Бъчваров се завърна преждевременно в родината, след като циклонът "Габриел" прекъсна пътешествието му в Австралия и Нова Зеландия. Ето какво написа известният българин в социалните мрежи преди броени минути:

"Скъпи приятели, не ме взимайте със себе си на пътешествия, аз съм страшен карък. Ама наистина страшен! Или ще ме "приклещят" на летището на връщането от Аржентина, или папагали ще ошушкат стаята ми в хотела в Австралия, или ще се заклещя в неопрен по време на гмуркане в Бариерния риф.

Тази снимка е направена на пристанището в Оукланд броени часове преди циклонът "Габриел" да причини проливни дъждове и бурни ветрове в началото на тази седмица. Стихията донесе наводнения и свлачища, спря тока в цяла Нова Зеландия и изолира голям брой от населените райони. Половината от 15-те хиляди яхти зад гърба ми вече ги няма, тъй като бяха отнесени от водата.  

След повече от 25 часа, прекарани в полети и висене по летищата, успях да хвана последния самолет в суматохата и да се добера до България. Дори самолетът ми беше празен, защото от страх от бури и ветрове, хората не смееха да пътуват.

Въпреки преждевременното ми завършило приключение, имам безкрайно много интересни неща за разказване, които тепърва ще споделя с вас през идните дни.   Само да поема дъх и продължавам с вкусните си и любопитни разкази."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Имаш

Имаш

16.02.2023 | 08:45

деца, бе, сядай си на дебелия задн.ик.

Отговори
2 0
Тиган Звездев

Тиган Звездев

15.02.2023 | 19:30

Ей ми ризлив дебел,яло в помиар,гну сяк мръсен

Отговори
4 0
Анонимен

Анонимен

15.02.2023 | 15:06

Мисли си че както се лигави тук

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?