1939
Следвайте ни

Нещо ужасно се случи на Мариан Вълев по време на.... СНИМКИ

viber icon

Любимите бг звезди Мариан Вълев и Захари Бахаров са сред актьорите на хитовият криминален сериал "Южен вятър". Оказа се, че снимките са протекли в изключително тежки условия, от които Мариан и Захари имат поражения. 

Звездите от "Под прикритие" жулели домашна ракия по време на паузите на сцените, за да се стоплят поне малко. Актьорите снимали при изключително ниски температури, а Вълев дори има сериозен проблем в следствие на това. 

Вълев е в ролята на злодея Чавдари, а Бахаров играе Кирил. "Почти всеки ден пиехме по две ракии със Захари преди вечеря", разказва Куката от "Под прикритие".

Той се ожали, че след едни от снимките гърбът му замръзнал. "За една от сцените бягах от 20 до 30 пъти и се потях много. Тъй като снимахме през нощта, в гората, студеният въздух ме прониза и ми замръзна гърбът. За щастие бързо ми мина", споделя актьорът.

Той разкри любопитна подробност, че коренът му е гръцки и много се гордее с този факт. "Дядо ми е роден в Ниш и е живял там дълги години. По-късно емигрира в България, където създава семейство и се установява. Значи кръвта ми е отчасти сръбска. От момента, в който дойдох в Сърбия, се почувствах като у дома си. Разбирам сръбския език много, но не го говоря добре", споделя Вълев, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

И двамата

И двамата

04.12.2021 | 09:37

са психопати. Нелечимо е.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?