49

Нещо ужасно се случи на Кристиан Костов

Младият и ексцентричен певец Кристиан Костов се оплака, че отново се е заразил с коронавирус. В началото на май 2021 г., след като се прибра от България в Русия, Крис пипна COVID-19. Няколко месеца по-късно той отново е оплетен в примката на супер заразния вирус. Костов разкри, че този път боледуването протича много по-различно от предходния път.

"Снощи мислех, че ще умра!", казва във видео в социалните мрежи изпълнителят. Кристиан разказва, че през нощта чувства силно замайване.

"Всичко ме болеше, главата ми щеше да се пръсне. Лежах на леглото и молих сестра ми да ми помогне, да ми донесе вода, хапчета. Към 3 часа през нощта вече прегръщах тоалетната", споделя Крис пред своите фенове.

След лабораторно изследване той е наясно, че се е заразил с Омикрон. Недоумява обаче защото му е толкова зле и е категоричен, че няма нищо общо с предходния щам, който лепва през май.

"Това е напомняне към вас да се пазите. Не ходете на партита. Ако не трябва да ходите на училище или на работа, ви призовавам да не излизате и да не ходите на публични места. Пандемията отново полудя, пазете се!"

Миналата година беше тежка за семейството на Крис. След като всички членове на фамилията му се заразиха с COVID-19, дядото на Кристиан не успя да се спаси и почина, пише "България Днес".

"Старая се да бъда колкото се може по-позитивен. COVID беше ужасно нещо. Цялото ми семейство го изкарахме много тежко. Бях много зле. Дядо ми почина от коронавирус. Той беше най-интелигентният човек, когото познавах. Последните думи от него бяха: "Помогнете ми, моля, лошо ми е", разказа неотдавна Костов, който тогава вярваше, че е оставил заразата зад гърба си.

 


 
 
 
 
 
 
   
 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Спиро

Спиро

22.01.2022 | 01:09

А аз си мислех, че крити е започнал да заглежда женско

Отговори
1 0
novite-pensii-nekompetentnost

novite-pensii-nekompetentnost

21.01.2022 | 17:49

https://www.dunavmost.com/novini/novite-pensii-nekompetentnost-ili-nebrezhnost

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?