2374

Нещо ужасно се случи на Габриела след "Ергенът", тя се разплака от мъка ВИДЕО

Скандалната Габриела от "Ергенът" срази с нова порция интимни признания, които ще ви накарат да останете с отворена уста. Оказа се, че годежът й е пропаднал, а тя заговори за трети човек в отношенията си. 

 

Това обяснява защо наскоро пусна клипче, в което обяснява какъв мъж си търси. Собственикът на погребална агенция е развалил годежа с Габи и тя отново се е пуснала на пазара за нов мъж, като няма против в отношенията им да има и трети човек. 

"Не е в мой стил да плювам там, където съм целувала преди това. Страшно тъпо и селско е. Историята ми е банална и се случва на всяка трета двойка в 21 век. Това е проблемът и болестта на този век", обяснява Габи факта, че вече не е сгодена. 

 

"За да имаш дълга връзка трябва да можеш да правиш компромиси. Да си толерантен с човека, с когото си. Винаги съм била над нещата и не е било проблем в една връзка да има трети човек, стига това да не е моята майка или майката на моя годеник", с това изречение загатна, че любимият й явно е захождал по чуждо и тя не е имала проблем с това. А вероятно тримата са се забавлявали заедно. 

"В началото на една връзка всичко е цветя и рози, но после младите хората си саботират отношенията сами. Като човек, който е сгоден за първи път, мога да кажа, че няма по-хубаво нещо от това. Препоръчвам го на всяка една млада жена. Но ако допуснеш страничен човек да накланя везните - определено няма да са в твоя полза", през сълзи споделя тя, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

03.07.2022 | 19:16

Начи бившиа й гуденик е бил шеф на пугребална агенциа...тцъ тцъ тцъ, страшен бизнес, няма що. Кой ли са е умешал вав утношениата между тез двамата...ей там са крий ключа ут схемата. Негува бивша дет е искала пак да му лапа,или нейн- на габиту, дет е искал и двамата да ги плю.щи идновремену...тука има нещу. Саму да не е някуй вазкраснал, дет му са е поискало това онова, идин вид да си навакса човекат. Ба.х.т.и историата.....баш криминале си е туй.

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?