49

Нещо страшно се случи в "Игри на волята"! Хвърчат линейки

Любимата на Румен Радев - Теодора Мудева се размина на косъм от зловещ инцидент, след като на главата й се стовари с цялата си тежест над 12-килограмово колело от импровизирана каруца, изтървано от нейна съотборничка. 

Брюнетката се строполи на пясъка и заплаха от уплах и болка, а останалите от племето се разтрепериха от ужас заради случилото се. На Арената моментално влязоха медицински лица, които откараха Мудева за преглед. Играта бе спряна за кратко, а след като красавицата получи първа помощ, отново бе готова да се върне, за да помогне на племето си.

"Не знам как се изправи", каза Пеньо Гатевски, или Гатьо от племето на "Гладиаторите", който наблюдаваше с ужас случващото се отстрани. Ударът, който Мудева понесе, бе наистина сериозен, но медиците бяха категорични, че няма поражения върху главата й.

Въпреки усилията на Амазонките в заключителната част от гладиаторската битка обаче, те отново загубиха, на косъм от обрата, и се наложи да се върнат за трета седмица на Дивата река - където няма никакви условия, нито храна.

"Не знам какво можеше да ми се случи тук - реката и гладът са ми най-малкия проблем", сподели Мудева. И добави: "Ако не беше племето ми, щях да рухна", цитира show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Щом

Щом

12.09.2023 | 11:41

Участва задръстеняци така ще става всеки сезон някой натъртен.

Отговори
2 0
Така е

Така е

12.09.2023 | 11:37

Като участват хора с кашкавалени пръсти.

Отговори
2 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?