49

Нещо странно се случва с Деси Стоянова! Втрещи зрителите с вида си

Сашо Кадиев се завърна в ефира на "Преди обед", след като отсъстваше миналата седмица заради пътешествие със своята годеница Ивелина Чоева. Вместо да стане център на внимание обаче, зрителите не откъснаха очи от екранната му партньорка Деси Стоянова.

Водещата, която посрещна колегата си с много усмивки и добро настроение, изненада всички с килограмите си или по-скоро с липсата им. Явно брюнетката е наблегнала я на тренировки, я на хранителен режим, за да се втали така.

"Много е отслабнала Деси, не че е била дебела, ама вече още по-слаба", веднага коментираха в мрежата водещата, която се бе пременила с къса червена рокля, открояваща слабите й крачета.

Както се знае, Деси Стоянова от край време се подлага на всякакви режими и диети, само и само да изглежда добре, и по възможност без излишни килограми по себе си. Изглежда най-накрая е намерила правилната формула, щом резултатите са такива.

Преди време, след поредния драконовски режим, Деси Стоянова бе изловена да хапва сладко огромен хамбургер, но прегрешението й явно й е светнало лампичката, защото към днешна дата не само, че не я виждаме в такива ситуации, но и дори и да я видим, вече изглежда достатъчно добре, за да си позволи от време на време подобно отпускане на душата, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Това

Това

29.05.2023 | 18:46

Се опитах да го гледам само един път и до там . Нямам нерви да гледам глупости и тоя с тирантите и шарените чорапи, пълна загуба на време . Нищо полезно.

Отговори
13 3
Чуки

Чуки

29.05.2023 | 16:23

Тоя Кадиев няма да се махне от БТВ.Няма да намери такава хранилка...тука псува във ефир...закъснява за работа...гаф след гаф...и си получава заплата.

Отговори
20 3

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?