46
Следвайте ни

Нещо прекрасно ще се случи с тези зодии през седмицата

viber icon

През втората седмица на 2022 г. може да почувствате, че обнадеждаващият блясък на новогодишната нощ вече изчезва. Докато глъчката от фойерверките и празничните наздравици с шампанско избледнява в нищо друго освен спомен, реалността може вече да настъпва осезаемо, пише edna.bg.

Въпреки това, не всичко предстоящо е плашещо и лошо, така че не се обезкуражавайте. Тази седмица започва със Слънцето, образуващо секстил с мечтателния и мистичен Нептун на 10 януари, така че имате творческа и състрадателна енергия, която ви подтиква да останете позитивни. Ако сте земен знак, вие се чувствате обнадеждени въпреки всички странности.

Всъщност нещата ще започнат да стават много по-странни до 11 януари. Това е моментът, когато страстният Марс ще се сблъска с космическия Нептун, който може да ви провокира да изпуснете част от парата. Ако чувствате, че нямате енергия и ви е по-трудно да се съсредоточите, имате астрология, която да обвинявате за това. Дайте си почивката, от която се нуждаете, защото вярвате или не, животът не е състезание.

Венера е ретроградна от миналия месец, предизвиквайки драма в отношенията. По времето, когато Меркурий стане ретрограден на 14 януари в социалния и ексцентричен Водолей, може да се почувствате още по-малко способни и активни. Може да е време да проследите стъпките си и да прегледате напредъка си, защото има какво да научите от грешките си.

Независимо през какво преминават някои знаци през този период, те достигат мощна повратна точка на 16 януари, когато Слънцето и Плутон обединяват сили в амбициозния и дисциплиниран Козирог. Без значение колко високи са целите им, тези три зодии могат да намерят начин да постигнат всичко.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?