Следвайте ни

Нещо невероятно ще се случи, ако поставите орхидеята до огледало

viber icon

Цъфтящата орхидея в дома привлича погледите и възхищението не само на домакините, но и на техните гости. Цветето, обаче, е по-претенциозно. То има нужда от някои специфични неща като  поливане, осветление и специална почва. Трябва да се внимава даже и с влажността на въздуха в помещението.

Всички усилия обаче си заслужават заради невероятния цъфтеж на цветето. Това е главната причина мнозина да се снабдят с орхидея, съзнавайки, че грижите ще са прекалено ангажиращи.Освен върху естетичните ни усещания, орхидеята може да окаже значително въздействие върху енергията в дома. Понякога тя е добра, а понякога – лоша.

Орхидеята в дома

Всички са възхитени при вида на красивите цветове на орхидеята, но не подозират колко неприятности може да донесе на стопаните на дома, в буквален смисъл. Така твърдят експертите, които се занимават с въздействието на растенията върху атмосферата на дома. Към какво насочват вниманието ни те?

Ако полагате неимоверни грижи за орхидеята, но въпреки това тя изсъхва, това значи, че растението усеща някакви проблеми в дома. Твърде вероятно е жителите на дома да крият нещо лошо или своите недобри намерения. Когато атмосфера в дома е добра, нежната орхидея се развива перфектно и цъфти изобилно.

Орхидеята има добро влияние върху дамите. Тя може да спаси стопанката си не само от лошо настроение, но и от фатално бедствие. Красотата на жената ще бъде напълно разкрита, ако орхидеята бъде разположена до огледало. Дори и младостта няма да иска да си тръгне.

 
Въздействие на орхидеята върху силния пол

Орхидеята не е никак добра за мъжете. Това е предимно женско цвете и положителният ефект е само за дамите, пише аctualno.com.

Ако непрекъснато сте отпуснати, нямате желание да правите нищо, купете си розова или лилава орхидея. Тя ще ви помогне да изразходвате енергията си по правилния начин, без да я хабите напразно. Растението ще подтикне към действие онези, които все отлагат да направят нещо важно в живота си.

В случай, че изпитвате финансови затруднения, добре е да имате под ръка оранжева или жълта орхидея. Тя ще възстанови производителността ви и бързо ще намерите сили за нови професионални върхове.

Освен, че ще ви подтикне да действате по правилния начин, орхидеята може да ви предпази от неприятности. Ако в дома ви е  дошъл човек с лоши намерения, то цветето ще направи така, че човекът да си тръгне бързо, защото не се чувства добре. Орхидеята има способността да гони нежеланите и лоши хора.

Орхидеята ще ви дари с всички ползи, само ако се грижите наистина добре за нея.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?