Следвайте ни

Нещо много лошо сполетя Кристиан Костов

viber icon

Ужасен от кражба на видео, Крис Костов заплашва със съд недоброжелатели. Платформа за инфлуенсъри краде видео на изпълнителя и го публикува като свое собствено.

Китайската социална мрежа пуска едно от коледните клипчета на Крис, което събира милиони харесвания веднага щом изпълнителят го пуска. Преди няколко дни то е качено в китаиски канал, където също набира популярност. Дългокосият певец споделя, че никой не е искал разрешението му, за да използва видеоматериала с негово участие.

За скандалната кражба сигнализират фенове на звездата. „Не знаех за кражбата. Мой последовател, който участва във видеото, го е видял и ме попита дали това е някаква реклама и дали изобщо знам. Е, аз не знаех“, споделя Костов в социалната мрежа инстаграм, където има 328 хил. последователи.

Певецът, който живее в Москва, споделя, че е направил опит да се свърже със страницата, която е откраднала видеото му. Крис е категоричен, че им дава 24 часа, за да реагират. „Ще предприема правни действия, защото тези видеа са моя собственост и имам авторско над тях“, заявява Кристиан.

Кражбата е извършена от страница за инфлуенсъри, свързана с най-големия онлайн магазин за стоки на едро и дребно в Китай, пише „България Днес“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Дилайла

Дилайла

21.01.2021 | 02:04

Ми на мен пък хич не ми е интересно...за правата на....То

Отговори
3 3
Ххх

Ххх

20.01.2021 | 19:33

Кой го интересува този пендел

Отговори
4 4
Гейчо

Гейчо

20.01.2021 | 02:19

Китайците много обичат третополови индивиди. Дългокоси, с малки п....и.

Отговори
10 6
Nope

Nope

20.01.2021 | 08:03

U just give me so much small d*ck energy...

Отговори
5 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай