49

Нещата се сериозни! Ето как Благой показа, че Полина е единствена

Благой Георгиев е известен като мъж, който много често се влюбва и всеки път е като за последно. Бившият футболист се радва на гореща любов с настоящата си половинка Полина и се говори, че е в очакване на пето бебе и стяга и сватба. 

Как успява да омае всяка дама, която пожелае, не можем да кажем, но доскоро тялото му беше като списък с различни женски имена. Очевидно, когато е влюбен, Джизъса е готова на всичко, дори и да си татуира името на поредната хубавица. А най-любопитното е, че всички, известни на нас, половинки на Благо са правели същото за него, пише woman.bg. 

Историята започва още от гимнастичката Христина Витанова, която е майка на първите му две деца. Тя първа татуира името му на ръката си, а той приключи отношенията им заради фолкдивата Лияна, докато Витанова все още беше бременна с второто им дете. Но и Благой татуира името на Христина, докато любовта им е била силна. 

Певицата също не обмисляше дълго дали да остави траен отпечатък по тялото си като спомен от връзката си с Георгиев, като татуира името му на рамото си. Той направи същото.

 
След романса си с Лияна, Благой се залюби с красавицата Есмер Омерова, като ѝ посвети няколко татуса, сред които и името ѝ. По-късно татарката стана и първата законна половинка на футболиста. Но и тази любов не продължи дълго...

През лятото на 2018 г. той се залюби със Златка Райкова, като двамата упорито криеха връзката си през първите месеци. След това обаче тя стана майка на четвъртото му дете, а той намери свободно място по кожата си и написа името ѝ и датата 13.08.2018, когато започна връзката им. „2 години заедно. Любов, да оставим другите да говорят или по-точно да злословят. А ние си знаем", написа към кадъра Благой Георгиев. Днес този пост липсва в социалните мрежи.

До съвсем скоро тялото на спортиста изглеждаше като списък от имена на красавици, но май този път нещата са различни, тъй като е заличил имената на Христина, Лияна и Есмер. Не е известно дали е постъпил по същия начин и с татуса, посветен на Златка, която пък е единствената, успяла да запази разума си и да не си татуира името му. 

Не може да се каже същото за Полина, която вече има изписано името му на рамото си, обградено в две сърца. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?