Следвайте ни

Нещо ужасно стана в Нова тв! Журналистка се хвърли от... ВИДЕО

Журналистка от нова телевизия скочи от осем метра височина. Това стана по време на живото й включване в сутрешния блок тази събота.

Християния Червенкова отразяваше спортното състезание Legion Run, което се проведе днес в близост до София. То е с родина Гърция и кани всеки над 18 години, който иска да предизвика себе си, да се включи в бягането по 5-километрово трасе с над 20 препятствия от кал, огън, лед и бодлива тел. Legion Run стъпва на основата на тренировките на военните, като участниците в състезанията трябва да преодоляват различни видове препятствия, тествайки физическите и психологическите си граници.

"Тази година имаме рекордно участие. Всяка година имаме повишение на участниците, което може само да ни радва. Това показва, че българите все повече залагат на спорта и физическата подготовка", обясни един от организаторите.

Почти към края на репортажа обаче Християния Червенкова реши да направи нещо шокиращо. "Ще се хвърля от осем метра", изведнъж заяви тя. "Всъщност от една кула", допълни тя и се отправи към мястото за скок.  "Ще го направя за ужас на моите продуценти. Мамо, не се притеснявай. Всичко ще бъде наред", пропкала Християния, прекръсти се и скочи.

"Не й липсва смелост на Християния Червенкова”, каза накрая водещата на сутрешния блок Мартина Ганчева.

Повече по темата вижте във видеоматериалите

 

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?