46

Нервите са опънати до скъсване: Тони Стораро направи мечешка услуга на Емрах

Младият изпълнител продължава да пили нервите на баща си Тони Стораро

Емрах Стораро не спира да забърква скандали около себе си, но този път с постъпката си срина имиджа на цялото си семейство. Малкият наследник на човека глас постоянно кара баща си да се срамува, за разлика от възпитания си брат Фики. 

Очевидци са възмутени от поведението му и най-вече от шофьорските му подвизи. Малкият Стораро доста често отпусна крака си върху газта, с което гази нагло закона и застрашава хиляди животи. Това показва и скандално видео, в което го виждаме в страшна автомобилна гонка. 

Той е с много скъпо возило, вероятно същото, което Тони Стораро му купи, за да го накара да се раздели с Теди Александрова.  На клипа се вижда, че изпълнителят и конкурентът му са улучили точния момент, защото двулентовият път, по който се движат, е празен.

Малкият Стораро е подкарал с бясна скорост мощен Mercedes AMG, а съперникът му се е наместил удобно в Audi и натиска газта до ламарината. 

На видеото ясно се вижда, че изпълнителят на "Евала" малко след старта изостава и всъщност до финала диша прахта на конкурента си, пише show.blitz.bg.

Много катастрофи станаха напоследък, предизвикани от такива мамини и бащини синчета, които се мислят за богове на пътя. В социалните мрежи съветват Тони Стораро да вземе спешни мерки и да озапти сина си, преди да е отнел нечий невинен живот и да прекара собствения си такъв зад решетките.

Видео от "Телеграф" 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Nadal

Nadal

24.09.2022 | 13:55

Само със тия ман гали ли ще ни занимавате? ..... Мър ши...

Отговори
0 0
Анти чалгар

Анти чалгар

22.09.2022 | 11:18

А стига а тези чалгари досадни и противни . Най тъ....пата музика на света.

Отговори
2 1
Българин

Българин

21.09.2022 | 22:55

Спряхте да пишете за един ман.гал и започнахте да пишете за друг ман.гал.

Отговори
5 1
Дон Жуам

Дон Жуам

21.09.2022 | 20:42

На Тонито мога да му го набутам в дупарата :))

Отговори
6 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?