1553

Нерви за Овните, пари от небето за други две зодии

Приятен ден от "Марица" и късмет с нашия хороскоп!

 

ОВЕН

Напрегнат ден. От време на време ще се случва нещо неочаквано, ще идва нова информация и няма да липсват интересни предложения. Приятели и дългогодишни познати са готови да ви помогнат, но ще трябва ясно да им обясните какво да правят. Може да е трудно да подредите правилно приоритетите.

ТЕЛЕЦ

Успешен и много интересен ден. Не всичко ще върви както може би очаквате, но не сте разочаровани от това, защото може да проявите таланта си в импровизацията. Необичайните идеи ще се окажат успешни, а приятели и познати ще се радват да помогнат в изпълнението им. 

БЛИЗНАЦИ

Страхотен и ползотворен ден. Без колебание ще оказвате помощ на тези, които се нуждаят и хората около вас ще го оценят. Можете да поемете инициативата или да споделяте идеи, свързани с работата или бизнеса. Със сигурност ще бъдете подкрепени. Във всичко, което се отнася до пари, трябва да разчитате на интуицията. 

РАК

Днес може да ви е трудно да запазите спокойствие и да не се поддадете на провокации. Понякога изглежда, че хората около вас изпитват търпението ви. Учите се в движение и бързо си спомняте всичко, което може да ви бъде полезно. Вечерта е подходящо време да споделите тревогите си. 

ЛЪВ

Страхотен ден за започване на нови неща. Бързо научавате всичко необходимо, за да постигнете желаните резултати. Възможни са полезни познанства или срещи с хора, които по-късно ще ви предоставят важни услуги. Интуицията ще ви подскаже с кого да споделяте идеи и планове и кой е по-добре да не знае за тях. 

ДЕВА

Приятен и спокоен ден, еднакво подходящ както за познати дейности, така и за напълно нови. Не бързайте. Обмисляте всяка стъпка, за да не правите грешки и да не извършвате необмислени действия. Може да закупите полезни неща за дома. Вероятни са малки парични приходи.  

ВЕЗНИ

Днес ще сте пълни с енергия и ще сте в състояние да постигнете това, което сте замислили. Благодарение на подкрепата на звездите е възможно да решате важни въпроси, свързани с работата и бизнеса. Вашите професионални победи не остават незабелязани. Хора, от които зависи много, ще бъдат впечатлени. 

СКОРПИОН

Благоприятен ден за общуване. Може да говорите за работа или да обсъждате някои лични въпроси. При всички положения, това ще се окаже полезно. Бързо ще намирате общ език дори с най-раздразнителните хора. Финансови проблеми, които ви тревожат напоследък, ще бъдат успешно решени. 

СТРЕЛЕЦ

Днес няма нужда да бързате. Това не е ден, в който може да спечелите важна победа или да се справите с трудна задача. Ще ви отнеме време да свършите нещата, така че бъдете търпеливи. По-добре е да разчитате на собствените си сили, а не да чакате помощ дори от онези, които са я обещали. 

КОЗИРОГ

Сутринта може да започне с дребни неприятности или недоразумения. Няма да имате сериозни причини за безпокойство, но настроението ви може да се развали за кратко. Влиянието на положителните тенденции ще нараства бързо и в края на деня ще имате все повече поводи за радост. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще бъде благоприятно, интересно и вдъхновяващо. Това е подходящото време за започване на нещо ново. Ще се справите перфектно с него и бързо ще получите желания резултат. Хората по-често от обикновено ще се обръщат към вас за помощ и съвет. Опитвате се да не отказвате на никого. 

РИБИ

Благодарение на подкрепата на звездите ще постигате успех дори в много ситуации. Сериозният подход ще ви позволи да избягнете грешки, а постоянството ще ви помогне да доведете започнатото докрая, дори ако обстоятелствата не са на ваша страна. Денят е чудесен за общуване с приятели и други любими хора. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

09.08.2022 | 06:21

ЩАСТЛИВ ПОЗИТИВЕН УСПЕШЕН УСМИХНАТ ДЕН на всички ХОРА

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?