46
Следвайте ни

Неприятности за Лъва и пари и успешни покупки за Близнаците

viber icon

ОВЕН

Трудно, но много важно е да бъдете спокойни и приятелски настроени сутринта. Не се поддавайте на провокации и опитайте се да изгладите конфликтите, като търсите компромиси. Почивка ще ви помогне не само да възстановите силите си, но и да коригирате плановете си.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде доста забързано. Задачите ви са прекалено много и ще се колебаете с коя да се захванете първо. Ще се справите ли с всичко, което сте планирали? Със сигурност. Това изисква отдаденост и самодисциплина, а вие имате достатъчно и от двете. 

БЛИЗНАЦИ

Днес бързо ще се справяте с въпроси, които са ви били трудни и неприятни . Ще имате късмет, когато става въпрос за финанси, а непланираните покупки ще са успешни. Възможни са парични приходи. Някои от вас ще успеят да върнат стари дългове. Добър ден да помогнете и на другите.

РАК

Не бързайте. В началото на деня могат да възникнат някои дребни проблеми, които ще ви объркат. Но влиянието на положителните тенденции ще се увеличава с всеки час и в средата на деня ще видите, че нещата не вървят толкова зле. Бързо ще научавате всичко, което ви е необходимо.

ЛЪВ

Малки неприятности могат да възникнат в началото на деня, но те няма да развалят настроението ви. Експериментирате с вдъхновение и не се страхувате да взимате решения бързо, както и да поемате отговорност. Доволни сте от общуването с близки, а приятелите споделят страхотни новини.

ДЕВА

Денят носи нови идеи. Сред тях със сигурност има някои, които могат да бъдат реализирани незабавно. Постоянството и рутината ще ви помогнат да успеете в критични моменти. Настроението ви ще е страхотно, ако наблизо има хора, които споделят вашите цели и интереси. 

ВЕЗНИ

Денят е по-подходящ за отдих, отколкото за дела. Ще ви е трудно да се концентрирате днес. Може да допуснете грешки или да пренебрегнете важна подробност, които ще ви донесат неприятности. Добре е, че наблизо има хора, които са готови да помогнат с дела и съвети. 

СКОРПИОН

Този ден няма да е подходящ за обсъждане на важни въпроси. Вие сте доста сериозни, но не може да се каже същото за хората около вас. Затова ще се окаже доста трудно да се водят разговори. По-добре е да ги отложите и да се заемете с приятни дейности. Очаква ви романтична вечер.

 СТРЕЛЕЦ

Денят обещава запомнящи се срещи и необичайни познанства. Някои от вас ще могат не само да говорят с хора, за които преди са чували страхотни неща, но и да се сприятелят с тях. Вероятни са добри новини. Най-често ще се отнасят до финансови или имуществени въпроси. 

КОЗИРОГ

Вие сте енергични, решителни и не се отказвате, независимо от обстоятелствата. Денят е чудесен за правене на планове. Правилно оценявате силата си, предполагате какво ще предприемат другите и как ще се развият събитията. Всичко това ви дава допълнителна увереност.

ВОДОЛЕЙ

Денят не е най-ползотворният, но все пак ще успешен. Не винаги ще е възможно да изпълните всичко, което сте замислили. Може да има неприятни съвпадения, нарушаване на споразумения или незначителни конфликти. Трябва да пренебрегнете дреболиите и да се занимавате с важните и спешни въпроси. 

РИБИ

Опитайте се да не се вълнувате или тревожите в началото на деня. Това не е най-подходящия момент за общуване. Можете да се обидите от дреболии или да се разстроите, ако другите не ви разберат веднага правилно. Намерете приятни занимания, а вечерта организирайте домашно парти. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?