Следвайте ни

Неприятна среща за 3 от зодиите

viber icon

Носете чадър и днес

 

И днес ще е дъждовно, според прогнозата. Ще вали рано сутринта и след обяд, така че носете си чадър и доброто настроение. Ще е топло с максимални температури от 27 градуса.

В четвъртък и петък дъждът ще спре, за да си почине, иот събота ще се прояви с  нова сила.

 

 

 

В сряда ще предпочетете да се ангажирате с работа, която не изисква големи усилия. С лекота и разбиране ще осъществите важни за вас срещи и контакти с предствители на държавна, банкова, данъчна или друга институция. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване предимно на кратки разстояния в страната, където живеете. Събитие свързано с мъж ще ви ангажира вечерта или ще бъде повод за динамични разговори с хора предимно от кръга ви роднини. Днес ще научите много нови неща, но внимавайте какво споделяте, за да не се окаже, че разпространявате клюки. 
Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще преживеете неприятна среща или разговор, в който ще трябва да защитите свои действия или планове. Денят вещае емоционални събития, които ще оставят трайна следа в живота ви. В сряда ще преживеете сложни или необясними на този етап ситуации на работното си място. В дома или в семейството си може да се зарадвате на пари, документ или друга важна за вас информация. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е един благоприятен ден за покупки или търговски дела. Ще имате полезни и интересни за вас контакти с хора отблизо и далеч. Това е ден, в който е добре да отделите време за комуникация с брат или сестра, братовчеди или други родственици. Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване на кратко разстояние.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда ще бъде благоприятно време за ново начало на неща свързани с работа, реклама, презентации и др. Може да имате усещане за нестабилност във финансов план, но реалността е по-различна. Неприятни преживявания с жени могат да развалят настроението ви за кратко време. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, сряда ще бъде ден за разговори или действия свързани с хармонизирането на важни за вас отношения. Днес мнозина ще имат прекомерно голямо очакване за значението на едн събитие, което ще се окаже точно обратното. Внимание ще изискат транспортните средства, които ще използвате днес.
 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?