2374

Неочаквано предложение преобръща живота на една зодия

ОВЕН

Ако получите по-рано от останалите полезна информация, не я споделяйте. Всичко, което разберете днес, скоро ще ви потрябва. Приятни запознанства и срещи с хора ще ви помогнат да възобновите работа по стар проект. Полезно ще е да смените обстановката или да направите по-дълга разходка.

ТЕЛЕЦ

Напрегнато начало на деня. До вас ще достига много противоречива информация и ще ви е нужно време и спокойствие, за да се ориентирате, да съпоставяте купища факти и да обърнете по-специално внимание на дребните детайли. Действайте самостоятелно и се доверявайте на опита си.

БЛИЗНАЦИ

Днес няма да избягате от суетата и неразбориите. Доста ще ви дразнят, въпреки че вие ще търсите тишина и покой. Не планирайте важни мероприятия. Трудно ще успеете да се съсредоточите. Ще покажете, че сте способни да постигнете успехи в много направления, но това ще ви коства доста усилия.

РАК

Иска ви се всичко да е ясно и подредено, но със сигурност, днес няма да е така. Неястнотите ще са преклаено много, а и сами ще трябва да се ориентирате в ситуациите. За всичко това ще ви е нужно време, затова се занимавайте с познати неща. Не рискувайте с нови начинания. 

ЛЪВ

Напрегнат, но ползотворен ден. Способни сте да помогнете на мнозина и да подкрепите хора, озовали се в сложна ситуация. Неочаквани визити и срещи ще ви зарадват. Макар да имате много работа, ще ви остане време и за общуване. Вечерта е време за повече почивка.

ДЕВА

Началото на деня ще е леко. Не винаги съветите на околните ще са удачни, затова действайте самостоятелно. Често просто ще ви върви – ще се оказвате на нужното място в точното време. Може да се завърнете към стари проекти и да ги приключите. Всичко това ще изисква много енергия, затова вечерта се отдайте на почивка.

ВЕЗНИ

Днес ще имате добри идеи. Ще ги реализирате успешно, защото не се боите да дадете воля на фантазията си и ще действате така, както ви подсказва интуицията. Вашите думи и постъпки неизменно ще привличат внимание. Неголеми парични постъпления, ще позволят на някои от вас, да върнат стари дългове.

СКОРПИОН

Едва ли ще успеете да се съсредоточите само върху един проблем. По-вероятно е да се занимавате с няколко неща едновременно, като някои от тях със сигурност няма да ви са интересни. Често ще получавате упреци и с нежелание ще чувате чуждите мнения. Това не трябва да ви притеснява, действайте интуитивно. 

СТРЕЛЕЦ

Днес ще сте енергични и готови за решителни действия. Ще се стремите да удържите важни победи. Всички задачи, които преди са били в задънена улица, днес може да довършите без много натоварване. Не са изключени парични постъпления от неочаквани източници, както и изгодни сделки.

КОЗИРОГ

Струва си да проявите настойчивост днес. Благодарение на нея ще имате успех и в безнадеждни ситуации. Имате шанс да надделеете над силни противници. Втората половина на деня обещава приятни събития в семейството, както и добри новини. Може да обсъдите семейни планове и съвместни действия.

ВОДОЛЕЙ

Динамичен ден, пълен с обрати. От сутринта ще трябва да се справите с много дела, но ще сте концентрирани и ще бъдете достатъчно ефективни. Вашата организираност и самодисциплина също ще ви помогнат. Няма да губите време и сили напразно и няма да се поддавате на провокации. 

РИБИ

Приятен ден, който ще ви зарадва с добри новини и с предложения, на които няма да устоите. Доверете се на интуицията си – тя няма да ви подведе. Някои от вас ще успеят да се съсредоточат над неща, които са особено важни. Лесно ще намирате общ език с хората около вас.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?